Voor alle natuurgenieters van Nederland
Bekijk de nieuwsbrief online 
De twee Topdeals in september
Deal #1 - Cadeauset baby 
Wist je dat eind september de meeste geboortes zijn? Speciaal voor de aankomende kleintjes hebben we een schattig cadeausetje samengesteld. Nu voor slechts €24,95. Bekijk en bestel het hier
Deal #2 - Tala Vijzelset
Verse kruiden en specerijen vermalen tot het formaat dat jij wilt met deze prachtige vijzelset, een uniek instrument dat zeker niet in jouw keuken mag ontbreken. In september is deze leuke knalrode variant met 25% korting! Bekijk hier 
De beste lunchboxes op een rijtje:
Weg met de plastic zakjes. Met een goede lunchbox neem jij je maaltijd overal mee naartoe, blijft je brood lekker lang vers en bespaar je de aarde flink wat plastic. Hier staan een paar boxes speciaal voor jou een rij. Welke past het beste bij je?
Eco-Lunchbox
Giant voor de echte trek
Voor de echte stevige trek is hier een driedekker. Alle ruimte voor een hand vol boterhammen en nog wat tussendoortjes. Gemaakt van RVS en zeer makkelijk schoon te maken.
The Zoo
RVS lunchbox kids
Uit roestvrij staal vervaardigd en met handige verstelbare clips zodat de deksel goed vast zit en ook kinderen hem makkelijk open en dicht kunnen krijgen. Ook met wolf, beer en hert.
Ecodis
Katoenen zak voor nootjes & fruit
Hét alternatief voor de plastic zak! Wij hebben zakken in diverse maten voor je noten, groentes en fruit. Na gebruik gooi je de zakjes zo in de wasmachine en zijn ze weer schoon.
Blue Water Bento
Handige 3 in 1 lunchbox
Deze kleurrijke set bestaat uit drie losse RVS lunchboxes. Ze hebben alle drie een andere maat en passen in elkaar als een Russisch poppetje. Dat scheelt veel ruimte in de kast!
Ajaa!
Lichte Lunchbox van bioplastic
Een lekker lichtgewicht lunchbox, volledig gemaakt van herwinbare grondstoffen. Sterk als echt plastic, maar toch puur natuur. Ook in blauw en oranje verkrijgbaar.
Eco-Logisch
Nog iets nodig voor school?
Op onze website vind je nog heel veel meer handige producten voor op school en werk. Bekijk ze gauw op onze website www.eco-logisch.nl
Veel keuze en snel geleverd!
Weggestemd!
Deze kleine windmolen is gewoon op je eigen dak te installeren. Hij werkt net als de windmolens die je overal wel ziet: dankzij de wind wordt er energie opgewekt die je thuis lekker kunt gebruiken. Maar laten we geen doekjes winden om de reden dat hij bij Weggestemd! staat. Veel wind is mooi meegenomen voor een flinke stoot energie, maar deze jongen trekt dat niet en breekt gewoon af. Jammer dat op die manier de wind uit je zeilen wordt genomen. Dit dure windmolentje is daarom Weggestemd!
Nieuw! Speciale verzorgingsproducten
Attitude - Furry Friends
Soms heeft je hond toch echt een bad nodig, zeker de slootduikers onder hen. Natte hond is niet bepaald ons favoriete geurtje... Veel shampoos en zeepjes zijn vrij chemisch. Het is voor je hond dan niet fijn om zo onnatuurlijk te ruiken en ook bij het likken van zijn vacht de soms schadelijke stoffen binnen te krijgen.
Daarom is er nu Attitude - Furry Friends. Deze 100% natuurlijke producten zijn speciaal gemaakt voor je viervoeter. Je kan de vacht lekker zacht, gezond en soepel houden met de diverse shampoos en zeepjes. Er zijn geen giftige stoffen toegevoegd, dus je hond kan gerust zijn vacht likken. Nu verkrijgbaar bij Eco-Logisch!
Natuurlijke Tattoo verzorging
Na het zetten van een tatoeage heeft je kwetsbare huid alle hulp nodig om te herstellen. De lijn van
Eco-Cosmetics helpt daarbij. De puur natuurlijke body-lotion, zonnebrand en douchegel geven je huid een extra boost zodat hij goed kan blijven ademen en snel herstelt. Ook verminder je het risico dat je tatoeage gaat vervagen.
In de spotlight: Fruit Fly Ninja
Ferdinand van der Neut kon tijdens zijn knieblessure goed nadenken over een probleem waar we allemaal weleens mee te maken hebben: irritante fruitvliegjes. Via Kickstarter begon hij met Fruit Fly Ninja. Hiermee ben je in één snelle Ninja beweging van die fruitvliegjes af. En dat loopt, aldus Ferdinand, inmiddels ontzettend goed. 
Het idee? Het biologische lokmiddel vinden fruitvliegjes nóg lekkerder dan fruit en alcohol. Als ze eenmaal in het ecologisch verpakte flesje vliegen, komen ze er niet meer uit. Het flesje is klein en gemakkelijk te plaatsen. Aan de zijkant zit namelijk een dubbelzijdige plakrand waardoor je het flesje overal kunt hangen: bij de kern van het probleem. Twee vliegen in één klap dus. Bekijk het hier
Bezoek ook eens onze winkel in Amsterdam! Neem hier een kijkje binnen
Eco-Logisch is de eerste duurzame bouwmarkt van Nederland. Bij ons vind je alles voor gezond en veilig bouwen en wonen. Naast ons uitgebreide assortiment bouwmaterialen vind je bij ons alles voor in je huis en de leukste kado's.
Facebook
Twitter
Google Plus
Website
Email
Copyright © 2017 Eco-Logisch, All rights reserved.
 

Eco-Logisch
van Slingelandtplein 9
1051 DE Amsterdam
020-6823707
info@eco-logisch.nl 





Voeg Eco-Logisch toe aan je contactlijst en voorkom dat deze e-mail in de spam terrecht komt. Uitschrijven