Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Djoser organiseert groepsrondreizen naar bijna 100 landen. En natuurlijk ontbreekt Australië niet! Maar liefst 4 verschillende rondreizen bieden we aan naar dit imposante, gastvrije, afwisselende land. Houd je van een actieve manier van reizen? Dan zit je bij Djoser goed. Vervoer en verblijf zijn goed geregeld, en er reist een lokale reisbegeleider met je mee.

 

Australië, 28 dagen

Maak kennis met het prachtige Australië en laat je verrassen door de veelzijdige natuur en bijzondere cultuur van de Aboriginals. Het Opera House in Sydney, Ayers Rock in de Outback, het Great Barrier Reef en Kakadu nationaal park zijn maar enkele van de vele hoogtepunten van deze rondreis.

 

Apostelen

In de staat Victoria rijden we over 'The Great Ocean Road', een van de mooiste kustwegen op aarde. Een bekend onderdeel van deze ongeveer 240 kilometer lange route is het uitzicht op de Twaalf Apostelen. Deze bijzondere rotsen zijn gevormd door het effect van eeuwenlange erosie en rijzen op uit de Zuidelijke Oceaan.

 

Australië & Nieuw-Zeeland, 28 dagen

Op deze 28-daagse reis combineren we bijzondere plekken ‘Down Under’. In Australië bezoeken we onder meer Adelaide, The Great Ocean Road en Sydney. In Nieuw-Zeeland staan o.a. het Tongariro nationaal park, Wellington en Queenstown op het programma.

 

Tropisch regenwoud op Cape Tribulation

Tijdens de 28-daagse rondreis bezoeken we ook het prachtige Cape Tribulation, ook wel 'Kaap Tegenspoed' genoemd, dat ligt in nationaal park Daintree. Hier reikt het tropisch regenwoud direct tot aan het zandstrand. Het dierenleven in dit park is zeer divers met o.a. krokodillen, vogels, vleerhonden, boomslangen, vlinders en kikkers. Natuurliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken.

 

Australië in 21 dagen

Het mooiste van Australië in 3 weken. Met onder andere een bezoek aan de drukke steden Sydney en Adelaide, de ruige Great Ocean Road en de prachtige 'Outback'.

 

Australië & Tasmanië in één reis

Deze complete rondreis laat je kennis maken met alle facetten van dit land. Ervaar de ruige Outback, het tropische noorden, de dichtbevolkte steden in het zuiden, het prachtige Tasmanië en het oostelijk gelegen Great Barrier Reef.

 

In april 50 euro korting

Wil je op reis en heb je nog niet geboekt? Maak dan gebruik van onze aantrekkelijke actie en boek in de hele maand april met 50 euro korting per persoon. Gebruik de code APR18.

 

Open Huis, kom langs!

Op zaterdag 14 april ben je van harte welkom tijdens het 'Open Huis' op ons kantoor in Leiden van 10.00 tot 14:00 en van 14:00 tot 17.00 uur. Meld je aan voor een dag vol reisinformatie en leuke activiteiten.


 

Brochure aanvragen

Vraag gratis onze brochure aan met ruim 300 pagina's reisinspiratie.

 

Daarom met Djoser 28 dagen naar Australië

• Oostkust, Outback en Noord-Australië in één reis
• Comfortabele vluchten met Cathay Pacific
• Twee tijdbesparende binnenlandse vluchten
• Leuke afwisseling tussen hotels en kamperen
• Bijzonder slapen in de rotsen bij Coober Pedy
• Excursie Cape Tribulation inclusief
• Excursie Kakadu nationaal park inclusief

 

Blijf op de hoogte

Word fan op Facebook voor het laatste Djosernieuws, verhalen en foto’s, voor en door de actieve reiziger. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

 
 

     facebook.com/djoserreizen   


Brochure aanvragen Aanbiedingen Informatiedagen

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Je ontvangt deze mailing van een Australie.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. - Of klik op Afmelden | djoser.nl