Ontdek de mooiste producten met een even mooi verhaal erachter!
Bekijk hier de webversie
De Morgen
De Morgen
Selecteert

Ontdek vanaf nu DM Selecteert: een stel producten in onze webshop die zorgvuldig voor én door De Morgen werden uitgekozen. Elk stuk kreeg de goedkeuring van de redactie, omdat het een verhaal vertelt, ambachtelijk gemaakt is en duurzaam en/of topdesign is.

 

Bijl 'The Axe'

Praktisch, chique en een beetje excentriek: deze bijl 'The Axe' komt tot zijn recht in elke woning. Gebruik hem als wanddecoratie of klief er buiten uw houtblokken mee Elk stuk wordt uniek genummerd en u krijgt er een echtheidscertificaat bij.

Bekijk aanbieding

Vuurpook 'Blow Poke'
 

Blazen, porren of schrikken: de roestvrijstalen pook The Blow Poke wakkert elk vuur aan. Kort genoeg om hout of kolen op de juiste plek te leggen, lang genoeg (80 cm) om op veilige afstand te blijven. Elk stuk wordt uniek genummerd en geleverd met een echtheidcertificaat. 

Bekijk aanbeiding

Lamp 'Moon Soon'

De Moon Soon-tafellamp is de ingenieus product van het atelier Tradewinds. Deze 'stormlamp' is gemaakt van waterdichte en zonwerende materialen. De oplaadbare batterij biedt twintig uur intens licht maar tegelijk sfeervol licht, voor op het terras of op uw boottochtje. 
Bekijk aanbieding

Lamp 'Ayno'

Het Duitse bedrijf Midgard werd beroemd met zijn verstelare lampen. Voor het eerst sinds de jaren 50 is er nu een nieuw ontwerp, van de hand van industrieel designer Stefan Diez. Met deze regelbare lamp 'Ayno' won hij de Duitse Duurzaamheidsprijs Design 2021.
 

 

Bekijk aanbieding

Buitendouche 'Well Well'

Weg met de buizen en slangen: de waterstralen van de Well Well-buitendouche gaan van beneden naar boven. Het is een nieuw concept, gebaseerd op het idee van een waterbron. De Well Well neemt weinig plaats in, en ook het design - hardhout en aluminium - is minimaal.

Bekijk aanbieding

Bolderkar 'Wagoon'
 

Een jongensdroom die uitkomt, deze mix van uw favoriete speelgoed, racewagen, trein en gocart. De 'Wagoon' is  een uiterst praktische, multifunctionele outdoorkar, rollend op stevige wielenmet een diameter van 12 inch (30,5 cm). De combinatie van stijl en functionaliteit is uit de kunst.

Bekijk aanbieding


Veel shopplezier,

De Morgen


Volg De Morgen
            
Deze e-mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com.
Uitschrijven

DPG Media nv - Privacybeleid