In juni is er weer een Inspiratieweek... Ben jij hier ook bij?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Lieve ,


“Onze diepste angst is niet dat we onmachtig zouden zijn.
Onze diepste angst is juist onze niet te meten kracht.
Niet de duisternis, maar het licht in ons is wat we het meest vrezen.”

~ Marianne Williamson ~

(voorgedragen tijdens de inauguratie van Nelson Mandela)


Bovenstaande quote van Marianne Williamson is het thema van de Inspiratieweek van juni.
De wereld staat nu bol van angst en daarmee het gevoel van onmacht. Meegaan in het gevoel van onmacht, angst, onverschilligheid en oordeel ligt meer dan ooit op de loer. Juist nu is het meer dan ooit van belang om met de angst die in je is op zoek te gaan naar jouw licht. Om dat te geven en om jouw betekenis in deze wereld te gaan leven, van binnenuit.
Laat je niet leiden door de buitenwereld… Of zoals Lizet (deelnemer van de inspiratieweek van maart jl.) hieronder zo mooi omschrijft; “tot je eigen kern te komen en daarvan in de waan van de dag steeds opnieuw de vruchten te plukken.”

“Tijdens de inspiratieweek heb ik ervaren wat het is om écht en alleen met mezelf bezig te zijn en tot mezelf te komen, in de kern. Het heeft me inzichten gegeven over mezelf en me geholpen te voelen wat ik nodig heb, vooral van mezelf. Een ervaring in mijn rugzak die niemand me meer afneemt en waar ik in de waan van de dag de vruchten van pluk door de begeleiding en hulp die geboden wordt, ook ná de inspiratieweek.“

~ Lizet ~


Een Inspiratieweek helpt je om inzicht in jezelf te krijgen. Je ontdekt wie je diep van binnen bent, wat jouw unieke kracht, jouw betekenis is en wat je weerhoudt/in de weg staat om door te groeien tot je volle potentieel en levensvreugde.

Herken je jezelf hierin, loop je vast in jezelf, werk of privé? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat een inspiratieweek voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze trainingsadviseur Elise Schelle kijkt graag mee of een inspiratieweek nu passend is:
0611210986, elise@inspiratie-werkt.nl.


De eerstvolgende inspiratieweek is van 13 t/m 17 juni en vind plaats op onze nieuwe locatie “de Lummel en het Glaslokaal” in Langenboom.

We hebben nog slechts een paar beschikbare plekken, wacht dus niet te lang met aanmelden!

Voor meer informatie, bezoek onze website.
Klik hier om je meteen aanmelden en hierom de brochure te downloaden.



Hartelijke groet,
Hans Broekhoven.
 

Je ontvangt dit bericht op je e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com

Wijzig HIER je gegevens

Het bericht is verzonden door:
Inspiratie-Werkt, Hertogenlaan 328, 4902 AX Oosterhout, Nederland
www.inspiratie-werkt.nl

Afmelden voor deze verzendlijst