100 procent Auto Live
Doe mee aan de enquête van 100% Auto Live

Beste autoliefhebber,
 

Je ontvangt deze e-mail omdat je in het verleden eens een ticket kocht voor 100% Tuning of je anderszins hebt aangemeld voor onze nieuwsbrieven. Het evenement heeft een nieuwe naam, 100% Auto Live en we willen je graag een paar vragen stellen.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van Rotterdam Ahoy en richt zich op autoliefhebbers. Het doel is om meer te weten te komen over jou als autoliefhebber met betrekking tot auto-evenementen. 

Het invullen van de vragenlijst neemt minder dan 5 minuten van je tijd in beslag. Met je gegevens zal betrouwbaar worden omgegaan; antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. We willen je vragen de enquête naar waarheid te beantwoorden. 

Vul de enquête in en win!
Met het invullen van de volledige enquête maak je kans op twee kaarten voor 100% Auto Live en een rit in de drift taxi tijdens het evenement. Indien je één van de winnaars bent, ontvang je uiterlijk 21 augustus 2018 bericht hierover via e-mail.

Vul hier de enquête in


Het onderzoek wordt uitgevoerd in het kader van een afstudeeropdracht voor de Haagse Hogeschool. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze vragenlijst, neem dan contact op met Nikki Leendertsen via n.leendertsen@ahoy.nl of communicatie@100autolive.nl.

 

Alvast dank voor de medewerking! 
 

Nikki Leendertsen | 100% Auto Live

Ga naar de enquête
100 procent Auto Live
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Privacy Statement
Browser versie | Afmelden
Newsletter2018-07-20 11:09:01