Ontdek de natuur met Roots - 13 september
Roots

Natuurwandelen

OMMETJE DOOR HET BRABANTSE LAND

Roots wandelt maandelijks een natuurommetje. In een reportage in het septembernummer verkennen we het landschap rond het Wagenbroeksloopje. Ook bezoeken we Waterpark Groote Beerze. Onderweg heb je kans op het zien van reeën en ijsvogels.

Roots

Vogelen

NU TE ZIEN: ZELDZAME DRAAIHALS

September is misschien wel de beste maand om de anders zo schuwe draaihals te zien. Juist nu trekken de Scandinavische vogels door. En die laten zich dan met wat geduld mooi bekijken.
Foto: iStock

Roots

Eropuit

LANDSCHAPPEN

Landscapes is de titel van de foto-expositie van beeldend kunstenaar Saskia Boelsums in de Eduard Planting Gallery te Amsterdam. Met deze landschapsfoto’s toont de fotograaf de schoonheid van Hollandse landschappen met veel dreigende wolkenluchten. De expositie loopt t/m 20 oktober.
Beeld: Saskia Boelsums

Roots

Broodje aap?

EENKENNIGE ZWAM

Maakt één zwaluw zomer? Leggen spinnen eitjes onder je huid? En kunnen vleermuizen verstrikt raken in je haar? Roots ontrafelt maandelijks een broodjeaapverhaal. Deze keer: groeit de vliegenzwam alleen bij berken?
Foto: Paul Böhre

Roots

NATUURLIEFHEBBERS OPGELET

Ben je op zoek naar een handzame verrekijker met helder en contrastrijk beeld? Dan is de nieuwe Bynolyt Voyager 8x34 verrekijker volgens Roots-redacteur en vogelaar Paul Böhre een aanrader. Ontvang deze verrekijker van Bynolyt (t.w.v. € 179,-) bij een abonnement op Roots. Samen voor slechts € 119,-.

Roots

Natuurblog

MARKER WADDEN: LAND IN ZICHT

De Marker Wadden is een gloednieuw eilandenrijk in het Markermeer. Lees de Natuurblog van Roots over deze natuureilanden. 'Voet zetten op een nieuw, vers eiland is magisch.'
Foto: Daniël Mulder

Roots

Zin-workshop

DE KRACHT VAN DE NATUUR

Ontdek de helende kracht van de natuur tijdens een exclusieve Zin-wandeling door het Amsterdamse Bos met bestsellerauteur en paddenstoelenexpert: Long Litt Woon. Na afloop drink je gezamenlijk een drankje en ontvang je het boek De weg terug naar het leven (t.w.v. € 20). Wandel je mee op dinsdag 25 september? Schrijf je snel in want er is plek voor max. 30 personen.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer