11Stedenzwemtocht - Donatie-aanbiedingen
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.

De 11Stedenzwemtocht: 11 steden, 3 nachten, 2 dagen en 1 DOEL! Zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar de genezing van kanker. Van elke verkochte donatie-aanbieding gaat 9,5 eurocent naar de Maarten van der Weijden Foundation!
Verkade chocolade
diverse soorten
2 repen à 111 gram naar keuze
Galia meloen

 
Alle donatie-aanbiedingen >
Zomer… Let’s BBQ! Maak nu kans op een Jupiler BBQ Egg! Kijk snel hoe u kans maakt en wie weet geniet u straks van een gezellige barbecue in eigen achtertuin met de Jupiler BBQ egg.
Doe mee >
Pssst, gebruik voor uw barbecue het BBQ vlees van Poiesz en uw barbecue kan niet meer mislukken. Wist u dat alle Poiesz slagers zijn opgeleid op de Weber Grill Academy door ‘Grillmaster Reitse Spanninga’?
Wakker worden! U ontvangt nu tot 71% korting op een Victoria dekbedovertrekset. Dat is prinsheerlijk wakker worden, want het Victoria bedtextiel is van superieure kwaliteit!
Spaar nu >
Lekker relaxen in de hangmat, de zon op uw gezicht, een Corona in uw hand… Klinkt goed, toch? U maakt NU kans op een Corona hangmat en handdoek! Kijk snel hoe en wie weet hangt de Corona hangmat binnenkort in uw eigen achtertuin…
Maak kans >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.