DREAMS EN ROUTE!   -  22 t/m 27 September 2018
 
Geachte liefhebber van het goede leven,

Graag nodigen wij u uit om in te schrijven voor onze magnifieke tourrally van Amsterdam naar Saint-Tropez. Deze rally wordt georganiseerd door DREAMS partner Valentina Croce van 2 Fast4You en haar team. 2Fast4You is een van de meest high end rally-organisatoren ter wereld en staat aan de wieg van vele zeer prestigieuze rally’s van Italië tot Japan en Argentinië. 
Op zaterdag 22 september vertrek vanuit Amsterdam via het oosten des lands, alwaar de delegatie uit het oosten aanhaakt, naar Maastricht. In Maastricht zullen de deelnemers uit Limburg zich bij ons voegen en van hieruit zullen we allemaal samen op zondagmorgen starten met onze reis naar ‘La Méditerranée’.
 
Wij hebben ervoor gekozen om een tourrally uit te zetten waarbij wij allen optimaal van het landschap en van elkaar kunnen genieten zonder ingewikkelde (kaartlees)opdrachten en snelheidsproeven, maar wel met een cultureel en kunstzinnig tintje en natuurlijk veel heerlijk eten en drinken!
Overnachtingen in comfortabele en charmante 3-4 sterren hotels; sportieve lunches en 3 gangen diners, gewoon lekker, maar niet te veel poespas en een gezellige bar is een must. Onze rally biedt de perfecte netwerkmogelijkheid gecombineerd met sportief rijden en veel gezelligheid. For business & pleasure, for supercars, sports-cars and post war classics.

De eerste overnachting is in Maastricht waar het hele deelnemersveld bij elkaar komt en van waaruit de rally in zijn geheel vertrekt op zondagmorgen. Vanuit Maastricht rijden we via Reims – de Bourgogne – de Ardèche en de Provence richting Cote d’Azur met als eindpunt Saint-Tropez. 

In de onderstaande links vindt u meer info over de route en de bezienswaardigheden, hotels, de kosten en de voorwaarden van deelname en het inschrijfformulier. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen voor meer info over deelname en sponsoring.
 
Programma:
https://www.dropbox.com/s/m5sjz0e282r2ob6/Dreams%20en%20route%20programme.pdf?dl=0
 

Inschrijfformulier:
http://www.123formbuilder.com/form-3588800/Dreams-En-Route

Optioneel aanvullend programma Monaco Yacht Show volgt binnenkort.
 
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet, we hebben er zin in! 

Danielle Dessart – Michelle Neurink – Mathilda Hunter
Copyright © 2018 DREAMS powered by Top Shops, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
DREAMS powered by Top Shops · Verwerhoek 40 · Maastricht, Li 6211KS · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp