Drie nieuwe vacatures uitgelicht

5 jaren geleden


Text only:

Drie nieuwe vacatures uitgelicht

Graag willen wij de volgende vacatures onder je aandacht brengen. Wellicht is een van deze functies jou op het lijf geschreven!


SEA Specialist, Amsterdam
Allround webdeveloper met focus op front-end, Amsterdam
SEA Marketeer, Den Bosch
SEA Specialist
Voor een internationale opdrachtgever in Amsterdam centrum zijn we op zoek naar een SEA Specialist met 1 tot 2 jaar werkervaring. Deze jonge en dynamische organisatie zijn al meer dan 10 jaar actief op online gebied. Als SEA Specialist ben je onderdeel van het Marketing team en met dit team ben je verantwoordelijk voor het managen en optimaliseren van de verschillende campagnes, zowel Search als Display. Voor deze functie zoeken wij een snelle leerder met passie voor zijn/haar vak. Een person die accuraat is en kansen signaleert daar waar nodig. Heb jij minimaal 1 tot 2 jaar SEA ervaring en ben je resultaat- en targetgericht? Wellicht is deze functie iets voor jou! Bezoek onze website voor de volledige functieomschrijving.
Allround webdeveloper met focus op front-end
Voor een jong en ambitieus bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar een allround webdeveloper. Het team groeit en ze staan op het punt om internationaal te gaan. Als allround webdeveloper heb jij kennis van zowel back-end als front-end technologie. De focus voor deze functie ligt op de front-end. Je kunt je eigen interaction design uitwerken tot een mooie pagina in strakke HTML/CSS en eventuele bijbehorende JavaScript en XSL. Hierbij verlies je nooit de behoefte van de klant uit het oog. Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die 2 tot 4 jaar relevante werkervaring heeft en die zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst. Je werkt gestructureerd, secuur en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw werkgebied. Wil je meer weten over deze functie? Bezoek dan onze website.
SEA Specialist
Onze opdrachtgever in Den Bosch biedt creatieve en kwalitatieve online marketing oplossingen voor het MKB. Om het team uit te breiden zijn ze op zoek naar een ervaren SEA Specialist. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het bedenken en beheren van online advertentiecampagnes, o.a. Google Adwords. Je bent in staat de doelen van de klant te vertalen naar een online strategie, waarbij je de middelen zo efficiënt mogelijk inzet met als doel een zo hoog mogelijk rendement voor de klant te behalen. Voor deze functie zijn we op zoek naar een persoon met minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als SEA Specialist. Ben je daarnaast in het bezit van 4 Google AdWords Individual Examens als onderdeel van Google AdWords Certification Program of bereid deze te volgen? Ben je daarnaast flexibel en georganiseerd? Wellicht is deze functie iets voor jou. Lees hier meer over de functieomschrijving.
Interesse?
Ben jij fulltime beschikbaar en heb jij interesse in een van deze vacatures, mail dan je motivatie en CV naar mijke@tribalpeople.nl. Wil je meer weten over de vacatures, dan kun je bellen met Mijke op 06-13137531
Ben je momenteel niet beschikbaar of sluiten deze functies niet aan bij je profiel, maar ken je iemand binnen je netwerk die mogelijk interesse heeft? Dan horen wij dat graag.
Vriendelijke groet,
Tribal People
Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik dan hier en we zullen je zo snel mogelijk verwijderen

Tribalpeople.nl

Categorieën: Vacatures
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019