AEX: 570,46 - Dow Jones: 26.797 - EURUSD: 1,122 - Bitcoin: 10.038 - Goud: 1,404.7 Monday, 8 July 2019

   
Beleg in de energietransitie
Uw spaargeld levert bij de bank niets meer op. Stel een deel van uw spaargeld ter beschikking aan deze succesvolle partij die enorm aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei extra kapitaal nodig!
Kijk hier voor meer informatie.
---------
Slimmer met opties beleggen (Peter Meijburg)
Ondanks alle goede bedoelingen maken de meeste retailtraders op de lange termijn verlies.
Ze zijn voer voor de Grote Beursjongens. Op 23 augustus ga ik u wegwijs maken in deze prachtige strategie die u heel wat zal gaan opleveren. Kijk hier
----------
Crypto herkansing
De cryptomarkt corrigeerde. Een mooi moment om in te stappen! Puur voor trading is begin mei onder een perfecte timing een nieuwe service gestart. We beleggen in kansrijke situaties in de cryptomarkt. Kijkt u hier verder

Marktbeeld (Tom Lassing)

8/7 07:00
  • In Griekenland is de eerste populistische regering van Europa verslagen in de verkiezingen. Zelden is een zittende regering in het moderne Griekenland zo enorm verslagen door een enkele andere partij. De Grieken blijven zoeken naar 'de verlosser'.
  • Deutsche Bank gaat 18.000 banen schrappen en ze gaat haar activiteiten enorm inperken. Zo stoppt de bank met haar activiteiten op buitenlandse aandelenmarkten.
  • Honderden bouwprojecten liggen in Nederland stil vanwege de stikstof uitspraak. Het gaat om 1.571 procedures die nu stil liggen. Er zijn regels afgesproken en tot op heden negeerde iedereen (ook de overheid zelf) de afgesproken regels. Volkomen terecht dus dat alles nu stil ligt. We zullen ons af moeten vragen wat we willen. Willen we leefbaarheid en dus minder economische groei, of gaat groei voor gezondheid? Wat is de waarde van milieu-afspraken als je die vervolgens toch niet na wilt komen omdat ze je economisch schaden?
  • Is het hoofd van de centrale bank een onafhankelijke figuur? Ja, zeggen ze overal in de wereld, behalve in Turkije. Erdogan heeft de man ontslagen en geeft hiermee het signaal dat de onafhankelijkheid van de Turkse centrale bank heel beperkt is. Het gevaar is dat met de munt en rente gaat manipuleren voor politiek gewin.
  • Het Wereld Economisch Forum dreigt weg tre gaan uit Davos omdat de prijzen voor hotelkamers de pan uit rijzen. Er zijn 2.800 hotelkamers nodig. Er moet nu voor een enkele overnachting soms al letterlijk duizenden euro's betaald worden. Het wordt zelfs de economische elite te gek. Ze krijgen er namelijk geen service voor terug. Ze moeten dus soms voor een achterkamertje zonder roomservice betalen alsof ze de presidental suite hebben. Dát is de grootste klacht.
  • De ECB komt mogelijk deze maand nog met stimuleringsmaatregelen. Blijkbaar gaat het dus heel slecht met de economie. Waarom lezen we daar dan niets over? Wat houden ze achter?
 

 

Drie redenen voor een veel hogere koerswinst (Jack Hoogland)

8/7 07:19

Donderdag vertelde ik u dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" een fantastisch goudaandeel hebben geselecteerd. We berekenden maar liefst 884% koerspotentieel.
 
Ik vertelde u dat we bij deze berekening bewust géén rekening hebben gehouden met drie belangrijke factoren die het koerspotentieel nog véél verder omhoog zullen stuwen. Misschien interessant om u daarover even te vertellen.
 
Allereerst hebben we berekend hoeveel winst dit bedrijf dit jaar zou maken als de goudprijs gelijk zou noteren aan de in 2011 bereikte hoogste koers van $1920 per ounce. Vervolgens hebben we berekend hoe hoog de koers zou zijn als beleggers het beursgemiddelde van 18 keer de jaarwinst zouden betalen voor het aandeel.
 
Daarmee kwamen we uit op een koers die 884% hoger is dan de huidige koers. Dan hieronder de drie factoren waar we bewust geen rekening mee hebben gehouden.

    De directie van dit bedrijf verwacht de komende jaren haar goudproductie met 50% tot 75% te verhogen.
    Goud zal de komende jaren fors boven $1920 stijgen.
    Er zal een hype in goud- en zilveraandelen uitbreken. Tijdens een hype betalen beleggers véél meer dan 18 keer de jaarwinst voor een aandeel.

Het daadwerkelijke koerspotentieel is fors hoger dan 884%!
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"!
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier. Kijk hier.

 
 
 

Waarom een goudrekening? (Tom Lassing)

8/7 07:37

Als u hier het uitgebreide antwoord op wilt hebben, kijkt u dan op http://www.goudgoud.com.
Om een lang verhaal kort te maken, de goudrekening is voor mij een spaarrekening. Ik heb geen spaargeld meer bij reguliere banken, maar ik heb daar voor in de plaatst goud op de goudrekening gekocht.
In mijn ogen een veel veiliger alternatief.
De dooddoener dat goud geen rente oplevert, kan ik nu makkelijk pareren met de vraag hoeveel rente spaargeld dan wel oplevert?
Bij een goudrekening heb ik altijd de zekerheid van fysiek goud als onderpand. Bij een spaarrekening is er slechts de mogelijk loze belofte van het depositogarantie fonds.
Dat fonds heeft één akelige eigenschap... Lees verder
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.
 
 
 

Vraag: Is Nokia koopwaardig (Tom Lassing)

8/7 08:02

Hier is op meerdere manieren een antwoord op te geven.
Kijk ik puur naar technische analyse, dan zeg ik neen. Het aandeel is, puur gekeken naar de grafiek en naar de indicatoren, pertinent niet koopwaardig te noemen.
Recent is de koers van boven de 6,50 gedaald naar rond de 5 dollar per aandeel (Amerikaanse ADR notering is waar ik naar kijk)
De koers is de laatste weken blijven liggen rond de 5 dollar per aandeel. Lees verder

 

Alsmaar Meer Dividend

Als u een belegger bent met veiligheidin uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolioook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit.Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogensneller groeien. Meer weten, klik hier.
 
 
 

Ik wil graag snel veel winst maken (Tom Lassing)

8/7 08:18

Stel even, u heeft enkele tienduizenden euro's vrij staan. U kan deze twee jaar missen, maar u wilt het geld pertinent niet verliezen. Wat dan te doen?
Het feit dat u het geld niet wilt verliezen is belangrijk. Dat beperkt uw mogelijkheden aanzienlijk.
De vraag is namelijk waarom u het niet wilt verliezen. Beleggen is namelijk risico nemen en risico gaat nu eenmaal gepaard met de kans dat het ook mis kan gaan.
Als u dus zegt dat u het niet wilt verliezen, dan moet u ook heel weinig risico nemen.
Heel veel winst maken is dan vrijwel uitgesloten.
Wat is echter "heel veel winst?" Lees verder

------------
Wilt u iets in uw abonnement op Beursbox aanpassen, klikt u dan onderaan deze nieuwsbrief op: Click here to manage your subscriptions
 

Leer de Japanse Candles analyse toepassen

U kan hier gratis het E-boek Japanse Candles opvragen!
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven
 

Click here to manage your subscriptions

Powered by arpReach