Eetbare bloemen: tips & tricks | Wandelen in Friesland | Lekker fris: zomerse salades
| zo doe je dat Bloemschikken met droogbloemen Er gebeurt iets magisch met bloemen als je ze droogt. Hun kleuren verstillen, hun schoonheid wordt intenser. En het fijne is: ze verwelken niet. Maar hoe krijg én behoud je de beste droogbloemen? |
| |
| recepten Zomerse salades Eén van de fijne dingen van de zomer: je kunt er weer op los variëren qua salades. Is je inspiratie op? Seasons tipt deze varianten, voor elk wat wils! Foto: Erik van Lokven |
natuurommetje Friesland In Noarderleech, land tussen dijk en zee in het uiterste noorden van Friesland, kun je heerlijk onthaasten. Seasons maakte er een fijn natuurommetje. |
|
|
| |
| advertorial Wine Saver cadeau bij 4x delicious. De Wine Saver pompt lucht uit de geopende fles en de stopper creëert een vacuümafdichting om oxidatie te vertragen, waardoor de smaak van je wijn tot wel 10 dagen behouden blijft. Je krijgt de Wine Saver nu cadeau bij 4 nummers delicious.! |
| |
| moois in de tuin én op je bord Eetbare bloemen Bloemen zijn niet alleen mooi in de tuin en op de vaas, ze kunnen je gerecht of baksel net dat extraatje geven. Qua smaak én decoratie. Maar wat zijn eetbare bloemen? En waar kun je ze goed in verwerken? |
advertorial Koel slapen onder wafelspreien van Bellebien 100% katoenen wafelspreien in de kleuren roomwit, zand, wit en lichtblauw, in 1- en 2-persoons. Alle maten en kleuren zijn op voorraad! In augustus verloot Bellebien een boerenbonttafelkleed naar keuze onder de ontvangers van de gratis Bellebien-nieuwsbrief. |
|
|
| |
|