De mooiste plekken die je ooit bezocht moet hebben!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Het boek Droomreizen in Europa bevat een selectie van de mooiste plekken die u op ons continent bezocht moet hebben, samengesteld door de experts van National Geographic.

Het boek neemt u mee naar bekende en minder bekende bestemmingen van Europa. Een prachtige uitgave met schitterende fotografie, voorzien van verhalen van de legendarische reisschrijvers van National Geographic. De perfecte leidraad voor reizigers die hunkeren naar avontuurlijke reizen. Elke mogelijke vorm van transport wordt besproken en elk hoofdstuk bevat behalve indrukwekkende beelden ook kaarten in kleur en praktische tips. Informatief en inspirerend: deze luxueuze uitgave is een levenslange bron van inspiratie.

Krijg een jaar National Geographic Magazine (14 edities) en het boek samen voor maar €75 (dat is een korting van bijna 40%).

Of kies voor twee jaar National Geographic Traveler (12 edities) en het boek en betaal samen €75 (dat is een korting van ruim 35%).

Leuk voor uzelf of om cadeau te geven!

Alvast veel leesplezier gewenst.
Met vriendelijke groet,   
  
Robbert Vermue  
Hoofdredacteur National Geographic

Bekijk de aanbiedingen hier