Heeft u problemen met het lezen van deze e-mail?
Bekijk deze dan in uw webbrowser.

Beste heer Do,

Met het eerste half jaar van 2017 in de achteruitkijkspiegel, bent u als ondernemer waarschijnlijk ook toe aan een welverdiende zomervakantie. Even tot rust komen en de nodige energie bijtanken voor de tweede helft van het jaar. Bij BP helpen wij u uiteraard ook in de zomermaanden beter op weg. Gaat u bijvoorbeeld met uw auto op vakantie? Vergeet uw BP Tankpas dan niet! U bent ook tijdens uw trip naar Frankrijk, Spanje of Italië welkom bij het ROUTEX-netwerk, met ruim 18.000 stations in 29 landen.

In deze zomernieuwsbrief brengen wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij BP. Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van de artikelen in de nieuwsbrief, neem dan contact op met uw accountmanager of bel ons Business Service Centre op 0800 - 020 36 31. Wij zijn er om u verder te helpen!

Duitsland breidt tol voor vrachtauto’s uit

Vanaf juli 2018 ook Duitse maut op alle Bundesstraßen

Rijden uw chauffeurs met enige regelmaat in Duitsland? Houd er dan rekening mee dat alle vrachtauto’s met een brutogewicht vanaf 7,5 ton per juli 2018 ook tol moeten betalen op alle provinciale wegen in Duitsland. Ook overweegt het Duitse parlement op dit moment om het minimum gewicht voor de LKW-maut te verlagen van 7,5 ton naar 3,5 ton. Uiteraard houdt BP deze ontwikkelingen nauwgezet voor u in de gaten.

 

Houd uw tankpassen ook deze zomer veilig!

Blijf alert en voorkom oneigenlijk gebruik van uw tankpassen

Terwijl temperaturen stijgen en volgeladen caravans richting het Zuiden rijden, slaan helaas ook steeds meer georganiseerde bendes en andere onwelwillende toe bij tankstations, op parkeerplaatsen en andere plekken. Het is dan ook belangrijk dat u en uw chauffeurs alert blijven op het gebruik van uw tankpassen. Wij geven u alvast wat tips om ook deze zomer mogelijk oneigenlijk gebruik van uw tankpassen te voorkomen.

 

BP verhuist kantoor naar Rotterdamse Raffinaderij

Alle onderdelen BP Nederland op één indrukwekkende locatie

Met ingang van 17 juli 2017 is het kantoor van BP Europa SE – BP Nederland te vinden op de BP Raffinaderij in Rotterdam. Jarenlang heeft BP z’n activiteiten in Nederland gecoördineerd vanuit het kantoorgebouw op het Rivium in Capelle aan den IJssel, maar met deze verhuizing komen alle onderdelen van BP Nederland bij elkaar op de plek waar alles gebeurt; de indrukwekkende raffinaderij in de Rotterdamse Europoort.

 

Boetes door niet-werkende OBU’s in België

Wat te doen aan boetes door spontaan uitgevallen tolkastjes?

Enkele weken geleden publiceerde belangenorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) een zeer alarmerend bericht over ondernemers die geconfronteerd werden met torenhoge boetes vanwege niet-werkende tolkastjes in België. Omdat een chauffeur niet in de gaten heeft dat een OBU op enig moment niet gewerkt heeft, kan het gebeuren dat er opeens een stapel boetes à 1.000,- euro per stuk op de mat valt.

 

Vaar beter met Pique Ferry Agency

Ferryverbindingen voor vrachtauto’s in heel Europa

Ferry good news: sinds kort kunt u met uw BP Tankpas ook heel eenvoudig gebruik maken van de diensten van onze exclusieve partner Pique Ferry Agency. Deze nieuwe service is een toevoeging op de veerdiensten van Grimaldi, die u al sinds 2015 via BP kunt boeken. Pique Ferry Agency biedt toegang tot alle grote Europese veerdiensten en – verbindingen én een aantal belangrijke treindiensten voor vrachtauto’s.

 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemeld voor de BP Tankpas e-mails.