Durf te delen in je eigen omgeving

4 jaren geleden


Text only:


Durf te delen in je eigen omgeving
november 2014
Bekijk hier de online versie.
Duurzaam Doen
Duurzaamheid is hip! Maar wat ís duurzaamheid nou eigenlijk? Wat betekent het voor uw eigen huishouden, leven en, niet onbelangrijk, portemonnee? En hoe kunt u op eenvoudige wijze duurzaamheid in uw leven toelaten? Bibliotheek Kennemerwaard organiseert in de maanden november tot en met januari een serie activiteiten over duurzame vormen van consumentengedrag.
Bekijk alle activiteiten
Duurzaam Delen
Op donderdagavond 13 november komt Pieter van de Glind, mede-oprichter van ShareNL (het Nederlandse kennis- en netwerkplatform voor de deeleconomie) naar de bibliotheek in Alkmaar Centrum en vertelt in vogelvlucht wat deeleconomie is. Wat de snelle opkomst veroorzaakt en welke uitdagingen de deeleconomie biedt aan het lokale bedrijfsleven en (overheids)organisaties.
Toegang tot, in plaats van bezit. Dit is het credo van de snel opkomende deeleconomie. Mensen weten elkaar steeds sneller te vinden via online platformen die op allerlei manieren vraag en aanbod bij elkaar brengen. Een boor lenen van een buur kan via Peerby, een maaltijd via Thuisafgehaald, een auto via MyWheels of Snappcar, een huis via Airbnb en ga zo maar door.
Iedereen is van harte welkom zijn of haar ervaringen te delen of ideeën op te doen. De inloop is vanaf 19.30 uur, de avond begint om 20.00 uur. Toegang is gratis.
Reserveren is gewenst. Dat is mogelijk via www.bibliotheekkennemerwaard.nl. Via deze site vindt u ook informatie over andere activiteiten op het gebied van duurzaamheid.
Reserveren voor de lezing
Bibliotheek Kennemerwaard • Gasthuisstraat 2 • 1811 KC Alkmaar
072 - 515 66 44 • info@bibliotheekkennemerwaard.nl
www.bibliotheekkennemerwaard.nl
U ontvangt deze e-mail op newsletter@newslettercollector.com omdat u aangemeld bent bij Bibliotheek Kennemerwaard.
Klik hier
 als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.
Klik hier om door te sturen.
Klik hier om te reageren.

Bibliotheekkennemerwaard.nl

Categorieën: Provincie Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019