browser versie

Markt vandaag

Herstel ASML leidt AEX licht hoger

09:11De AEX index koerste donderdag kort na de beursgong 0,2 procent hoger op 867,27 punten, terwijl de Midkap 0,4 procent won.

AEX start handelsdag naar verwachting licht hoger

08:02De Amsterdamse beurs gaat donderdag naar verwachting hoger van start. Futures op de AEX index wezen ongeveer een uur voor de beursgong op een stijging van 0,3 procent.
(Advertentie)

Ontdek de wereld van Private Equity

Let op: geen AFM-toezicht. Ontdek de voordelen van private equity: laat uw vermogen groeien met 7-9% jaarlijks rendement en winstdeling. Investeer met vertrouwen, profiteer van spreiding, synergie en vergroot uw impact.


Vraag meer informatie aan

Nieuws

ACEA: Europese autoverkoop gedaald

09:20 De verkoop van nieuwe personenauto's in Europa is in maart gedaald. Dit meldde de Europese brancheorganisatie voor de auto-industrie ACEA donderdag.

Herstel ASML leidt AEX licht hoger

09:11De AEX index koerste donderdag kort na de beursgong 0,2 procent hoger op 867,27 punten, terwijl de Midkap 0,4 procent won.

Mirova weer kleiner in Alfen

09:07Mirova heeft opnieuw een kleiner belang in Alfen gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 16 april 2024.

Easyjet verwacht kleiner verlies

09:02Easyjet verwacht in de eerste helft van het lopende boekjaar minder verlies te hebben gemaakt, waarbij de maatschappij sprak van een sterke vraag naar zomervluchten. Dit bleek donderdag uit cijfers van de prijsvechter.

JDE Peet's sluit herbebossingsdeal met Honduras, Peru en Rwanda

08:59 JDE Peet's heeft intentieverklaringen gesloten met Peru, Honduras en Rwanda over het tegengaan van koffiegerelateerde ontbossing. Dat maakte het koffiebedrijf met een notering in Amsterdam donderdag bekend.

DWS groter in Heijmans

08:52DWS Investment heeft een groter belang in Heijmans gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 16 april 2024.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel