E-books van de Week in de zomervakantie!

1 jaar geleden
  • Html
  • Tekst

 

Als u deze mail niet goed kunt lezen, kunt u deze hier online openen.

 

 

De zomervakantie begint! Daarom sturen wij u de gegevens van het Ebook van de Week voor de komende vier weken. 

 

Verwarring - Cazelets 3

van Elisabeth Jane Howard is het Ebook van de Week van vrijdag 6 t/m vrijdag 12 juli is de prijs van het ebook geen €12,99 maar €4,99. 

 

In Verwarring van Elizabeth Jane Howard staan de lange, donkere jaren van de oorlog centraal, met voedselschaarste, de constante dreiging vanuit de lucht, berichten van gesneuvelde vrienden en geliefden. De chaos op het wereldtoneel wordt weerspiegeld in de turbulente privélevens van de Cazalets, die de oorlog grotendeels doorbrengen op het familielandgoed Home Place. Tot ieders verbazing stort de eigenzinnige Louise zich in een ongelukkig huwelijk met de veel oudere, ambitieuze Michael – die meer geïnteresseerd is in zijn officierscarrière, en in zijn moeder, dan in zijn jonge bruid. Polly moet wennen aan het leven na de dood van haar geliefde moeder. Zoë begint een affaire met een getroebleerde Amerikaan. Terwijl Clary probeert de hoop levend te houden dat haar vermiste vader Rupert ooit ongedeerd uit Frankrijk terug zal keren.

 

Het zwembad 

van Libby page is het Ebook van de Week in week 28. Van donderdag 13 t/m 19 juli is de prijs van het ebook geen €9,99 voor €4,99.

Rosemary woont al haar hele leven in de Londense wijk Brixton. Maar haar buurt is onherkenbaar veranderd; de bibliotheek waar ze vroeger werkte werd gesloten, de kruidenier die iedereen kende is nu een trendy bar en haar geliefde man, George, is overleden. Wat haar vooral nog plezier brengt, is zwemmen.

Kate is net verhuisd en voelt zich alleen in de grote stad. Ze is begonnen met haar eerste baan voor een lokale krant. Als het buitenzwembad van Brixton met sluiting wordt bedreigd, weet Kate dat dit een kans is op een goed verhaal. Rosemary weet dat dit het moment is waarop ze ook haar laatste strohalm kan verliezen.

De twee besluiten zich samen in te zetten voor het behoud van deze belangrijke plek in de wijk. Want het zwembad is meer dan alleen een plaats waar gezwommen wordt. Door hun actie laten Kate en Rosemary zien wat de waarde is van gemeenschap en van verbondenheid, en tonen zij hoe heel gewone mensen zich sterk kunnen maken voor datgene waar hun hart ligt.


In de tuin van het beest

van Leïla Slimani is het Ebook van de Week in week 29. Van vrijdag 20 t/m donderdag 26 juli is de prijs van het ebook geen €11,99 maar  €4,99

Adèle is journalist, getrouwd met een lieve man en moeder van een peuter. Maar Adèle is ook wanhopig verslaafd aan seks. Seks om een onbestemd verlangen te sussen, om te ontsnappen aan de banaliteit van het bestaan. Ze spreekt
voortdurend af met vreemde mannen op anonieme plekken. Ze leidt een dubbelleven, inclusief geheim telefoonnummer en e-mailaccount. Wanneer haar man dit ontdekt, verhuist het gezin naar het platteland, weg van de verlokkingen
van de grote stad. Kan Adèle de verleiding weerstaan, wanneer ze alleen teruggaat naar Parijs voor de begrafenis van haar vader? In nietsverhullend taalgebruik schetst Leïla Slimani de intense begeerte van een vrouwelijk lichaam en laat ze je de destructie van een verslaving keihard voelen.

 

Miss Laila, gewapend en gevaarlijk

In week 30 is het Ebook van de Week: Miss Laila, gewapend en gevaarlijk van Manu Joseph. Van vrijdag 27 juli t/m donderdag 2 augustus is de prijs van het ebook geen €9,99 maar €4,99.

In Mumbai stort een gebouw in. Onder het puin ligt een man die iets mompelt over een jong stel dat een aanslag wil plegen. Elders volgt een agent van de Inlichtingendienst twee terreurverdachten op de voet. Eén van hen is Laila, die volgens familie en vrienden nog geen vlieg kwaad zou doen.
Wat volgt is een zenuwslopende achtervolgingsroman die diep is geworteld in de problematiek van het hedendaagse India. Net als in zijn bestseller Het onzichtbare geluk van andere mensen balanceert Manu Joseph op meesterlijke wijze tussen tragiek en humor.

 

Ga naar www.hetcolofon.nl om de titels te bestellen!

 

 

 

 


 

Aanmelden voor onze mailing: info@eenpassievoorboeken.nl

of direct op onze website: http://www.eenpassievoorboeken.nl/nieuwsbrief/nieuwsbrief-aanmelden

  

Klik hier als u geen mail meer van ons wilt ontvangen.

 

 Deel deze nieuwsbrief op

© 2019