‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

5% korting

Hi John,

De E-Days zijn in volle gang en hopelijk hebben we je al kunnen inspireren tijdens één van de vele online workshops. Tijd om één van de acties bekend te maken: je ontvangt nu 5% korting op het gehele assortiment bij besteding vanaf €150,-. Gebruik kortingscode EDAYS2020 in het bestelproces en profiteer direct.

button Shop nu
* Let op: De actie is geldig t/m 29 mei 2020. De korting is alleen geldig bij een bestelling vanaf €150,-. De code is niet geldig op de Bax Music gift cards. Deze code is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes / kortingacties.
Low end mixen – Hoe je een vol, punchy laag krijgt
 

Blog

Low end mixen – Hoe je een vol, punchy laag krijgt

Als er één ding is waarin een ervaren mixing engineer in de studio zich onderscheidt van een beginner, is het wel het goed mixen van bas-instrumenten. Daarmee bedoel ik alles wat in de laagste frequenties zit, zoals de bass drum en basgitaar, maar ook de laagste klanken van instrumenten als gitaar en keyboards.

 Lees verder
E-Deals

Nieuws

Doe mee met My Rode Cast en win podcast gear!
 

Nieuws

Doe mee met My Rode Cast en win podcast gear!

Rode organiseert ook dit jaar weer een My Rodecast podcast wedstrijd. Er zijn wederom fantastische prijzen te winnen met als absolute klapper de Major Prize Pack. Je kunt meedoen tot 16 juni 2020 dus lees snel verder om je in te schrijven!

 Lees verder
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Bax Music Goes
Bax Music Amsterdam
Bax Music Rotterdam
Bax Music Apeldoorn

 plan je route naar bax music
BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS
Bax Music

Veilig en gemakkelijk betalen

iDeal Mastercard Maestro Visa PayPal AfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl