Echt goed voor jezelf zorgen lezer!

1 maand geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

In jouw omgeving ook examenstress? Of een drukke agenda om nog extra veel te doen voor de vakantie losbarst? Dan moet je extra goed voor jezelf zorgen! In deze nieuwsbrief echte (lunch) verwenrecepten met extra veel goede voedingsstoffen. 

Mijn verzekering zegt ...

Wellicht herken je je hierin, graag geven we meer uitleg hoe het nu precies zit met de vergoedingen. Heb jij ook gebeld met jouw zorgverzekeraar? En gevraagd of de preventieve cursus vergoed wordt? 

Het hoeft echt niet, want als je verzekering op onze lijst staat krijg je van ons 100% garantie dat je je geld terug krijgt. Is het niet van de verzekering, dan krijg je het van ons terug! 

Maar goed, wil je toch zelf navraag doen? Lees dan snel verder! 

Wat moet je vragen aan de verzekering Broodjes met liefde

Of je nu examenstress hebt of het is gewoon druk, een broodje gezond is snel klaar en je kunt ze beleggen met 1001 dingen. 

Onze drie favorieten delen we graag met je! 

Bekijk hier de recepten Webinars gepland

Op donderdag 16 mei om 20.30u geven we een gratis webinar over “Hooikoorts en het aanpakken van je klachten.” Je bent van harte welkom! Je kunt je hier aanmelden: hooikoorts

Op maandag, 20 mei, ook om 20.30u, gaan we je meer vertellen over histamine en bespreken we “De meest gestelde vragen over histamine intolerantie.” Aanmelden kan hier: histamine intolerantie

Vergoeding Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAP Arm dieetSIBO (te veel bacteriën in je darm) dieet bij PDSGluten- en Lactosevrij dieetHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 
 

Graag tot snel!
Marieke en Marloes, namens het team van Allergieplatform.nl 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019