Een avontuurlijke herfst bij Landal GreenParks

3 jaren geleden


Text only:

Reserveer uw herfstvakantieverblijf met korting tot 30%*.
Wordt de onderstaande e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.www.landal.nl
www.landal.nl0900–8842
(€ 1 per gesprek)Last minutes|Alle parken|Accommodaties|Zoek en boek
Een herfst vol avontuurEr worden deze herfstvakantie op de parken van Landal GreenParks volop leuke activiteiten georganiseerd. De kinderen worden echte natuurverkenners tijdens de herfstsurvival en knutselen hun eigen lampion voor de lichtjestocht in de avond. Het ultieme herfstgevoel beleven? Breng dan een bezoek aan het Roots in the woods festival van 9 t/m 25 oktober op verschillende parken op de Veluwe. 
Boek nu en ontvang tot 30% korting* op uw verblijf tijdens de herfstvakantie.Info & reserverenKom dichter bij elkaarEen weekend vol gezelligheid met uw familie of vriendengroep? De grote bungalows bieden u alle ruimte om met z'n allen samen te zijn. U kunt verblijven in een bungalow geschikt tot wel 32 personen.
Trekt u zich liever aan het eind van de dag terug met uw eigen gezin? Boek dan de reüniebungalow. Dit zijn drie 6-persoonsbungalows en één luxe huiskamerbungalow.Meer informatie
Subtropisch genieten
Duik in de golven van het golfslagbad, laat u meevoeren op de Lazy River of laat u verwennen in de Beautysalon in het Subtropisch Waterparadijs.
Verrassend mooi Duitsland
Bezoek bijvoorbeeld de wijnvelden in de Moezelstreek, doe mee aan een van de watersporten aan de Oostzee of maak een wandeling door Triererland.
Gegevens wijzigenAfmeldenPrivacybeleidContact

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (€ 24), bedlinnen (verplicht, € 7,50 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (0900-8842; € 1 per gesprek). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019