Beste partijgenoot,

Allereerst wil ik graag de leden van GroenLinks en PvdA bedanken voor jullie steun! Ik vind het een grote eer om jullie lijsttrekker te mogen zijn.

Herstel van vertrouwen is nu onze belangrijkste opdracht. De uitdagingen waar Nederland voor staat zijn groot, heel groot. Maar er is geen uitdaging zo groot, of we kunnen hem aan, mits we ons zelfvertrouwen, het vertrouwen in elkaar en het vertrouwen in de overheid herontdekken en invullen. Het moet en het kan, dat is wat ik samen met jullie de komende maanden wil laten zien.

Hoe we dat doen? Door te laten zien dat we er voor elkaar zijn. Dat de overheid er voor de mensen is en niet andersom. Publieke dienstverlening moet weer centraal komen te staan als voorwaarde om ook van mensen te kunnen vragen er samen de schouders onder te zetten. Wie zich gesteund en beschermd weet, wie ziet dat in ons land de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen, en wie merkt dat we niemand door het ijs laten zakken, zal ook eerder bereid zijn schouder aan schouder de vele uitdagingen op te pakken. Alles staat of valt met het vertrouwen dat we dit als land samen voor elkaar kunnen krijgen. En ik weet zeker: samen kunnen we bijna alles.

We krijgen nu de kans in de campagne te laten zien hoe wij dit voor elkaar denken te boksen. Daarvoor is het heel belangrijk in het hele land zoveel mogelijk mensen op te zoeken en met ze in gesprek te gaan. Over hun zorgen. Over hun dromen en over wat zij van ons verwachten in de komende jaren. Dit kan ik alleen samen met jullie doen. Help mij hierbij, is mijn vraag en ga zelf ook zoveel mogelijk gesprekken aan. Deel met ons wat je hoort. Laat dit een campagne zijn waar iedereen zich gehoord voelt. Niet alleen omdat we mensen opzoeken, maar ook omdat we laten zien dat we samen met hen een solidaire en duurzame weg naar de toekomst willen uitstippelen. Alleen samen kunnen we het Nederland van morgen zo vormgeven dat wij onze verantwoordelijkheid als goede voorouders invullen, en onze kinderen en kleinkinderen recht in de ogen kunnen kijken.

Samen doen, dan komt het goed.

Tot snel, 
Frans Timmermans

Doneer voor onze campagne
GroenLinks-PvdA

relatienummer: 283574

Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van de Ledenmails nieuwsbrief. Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven. Wil je je voorkeuren aanpassen of afmelden: Klik dan op onderstaande link.

Schrijf je uit voor {{category.name}} e-mails.