Een feestelijk verblijf tijdens de kerstvakantie

3 jaren geleden


Text only:

Tot 25% korting* op een fantastisch kerstverblijf. 
Wordt de onderstaande e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.www.landal.nl
www.landal.nl0900–8842
(€ 1 per gesprek)Last minutes|Alle parken|Accommodaties|Zoek en boek
De leukste tijd van het jaar viert u samenBoek nu uw kerstverblijf en ontvang tot 25% korting*. Geniet tijdens de kerstvakantie van een verblijf midden in de natuur. Maak een wandeling door de bossen en breng een bezoek aan een van de sfeervolle kerstmarkten. In de avond staat er een feestelijk kerstdiner voor u klaar in het restaurant of geniet van een heerlijk diner in de bungalow met een van onze culinaire arrangementen.Boek nu uw kerstverblijfEen verblijf vol belevenissenHaal een frisse neus tijdens een lange wandeling, bouw samen de grootste hut in het bos en warm in de middag lekker op in het zwembad.
Boek nu uw midweek- of weekendverblijf en geniet in januari of februari al vanaf € 99 (Prijzen zijn excl. € 24,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,75 p.p. en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park))*.Info & reserveren
Trek eropuit in Drenthe
Ga terug naar de prehistorie in het Hunebedcentrum, bezoek de dieren van Dierenpark Emmen of ga op pad in de natuur.
Ontdek Drenthe
Bourgondisch Limburg
Het prachtige heuvelachtige landschap maakt Limburg ideaal voor een lange fietstocht. Een rustiger dagje? Ook op de parken is het goed vertoeven.
Meer informatie
NieuwsDe Nieuwjaarsplons op Landal Het Vennenbos
Op 2 januari is de 3e editie van de Nieuwjaarsplons. Ook dit jaar zijn Bollo en de helden van Telekids er weer bij. 
Nieuw: Landal Beach Villa's Hoek van Holland
Boek nu uw verblijf en geniet vanaf februari 2016 het hele jaar door van een heerlijke vakantie op het strand.
Vuurwerkvrije parken
Rustig genieten van de jaarwisseling? Kies dan voor een van onze vuurwerkvrije parken.Gegevens wijzigenAfmeldenPrivacybeleidContact

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 24,50), bedlinnen (verplicht, max. € 7,75 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (0900-8842; € 1 per gesprek). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019