Bekijk deze e-mail in je browser
Het Goed nieuwsbrief
Een Goede voorbereiding op de zomer 🌻

Joe, hier zijn we weer met een nieuwe nieuwsbrief, vol inspirerend nieuws en mooie verhalen van onze collega's door het hele land. Van groot kringloopnieuws uit Gelderland tot een vooruitblik op een duurzame kerst.

Je zou het bijna niet denken als je deze dagen naar buiten kijkt, maar de zomer staat toch écht voor de deur. Een perfecte gelegenheid, als je het ons vraagt, om op kringloopavontuur te gaan. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle jurk voor het eindejaarsgala, (bord)spelletjes en leesboeken voor je zomervakantie of kleurrijke items om je huis op te fleuren; bij Het Goed vind je het allemaal.
Vind Het Goed bij jou in de buurt

Het Goed opent een winkel in Tiel

We hebben geweldig nieuws voor kringloopliefhebbers uit Tiel en omgeving: op 5 september opent Het Goed haar deuren in Tiel. Alex en Annelies, eigenaren van BoedelcentrumXL Kringlooppluswinkel aan de Buitenbulkweg, zijn klaar voor een nieuwe start en dragen hun pand met een warm hart over aan Het Goed. De winkel in Tiel wordt daarmee de 31e vestiging van Het Goed.
Lees meer over Het Goed in Tiel

Tips voor minder afval 🗑

Zero Waste Nederland organiseert van 25 t/m 31 mei 2024 de Week zonder Afval. Het verkleinen van de afvalberg verdient een spotlight. Wij inspireren je hieronder met allerlei tips en ideeën voor een afvalvrij(er) Nederland. Wat kan jij doen en laten om zo min mogelijk afval te creëren? Ontdek hier 8 tips.

Goed verhaal 💜

Dit is Inge! Anderhalf jaar geleden begon zij bij Het Goed in Nijmegen. In deze tijd heeft ze veel geleerd en zichzelf ontwikkeld. Binnen de werkomgeving van Het Goed is er ruimte om je grenzen aan te geven, wat haar persoonlijke groei ten goede is gekomen.

>> Lees verhaal
Het Goed x DOEGOODS 🎁

Deze kerst slaan we de handen ineen met DOEGOODS, leverancier van relatie- en kerstgeschenken, om verspilling tegen te gaan. DOEGOODS introduceert een kerstpakket waarin tweedehands spullen zijn opgenomen. Het thema van dit pakket? Frankrijk!  >> Lees meer

Jullie binnenkijkers! 🤩

Kleur, prints én tweedehands. Deze drie woorden omschrijven perfect het huis van Chiara, waar we onlangs een kijkje mochten nemen. Haar interieur is lekker speels, met leuke printjes en de kleur rood die als een rode draad door haar hele huis loopt. Dit zorgt voor een mooi geheel. Chiara: “Bijna alles is tweedehands of heb ik gekregen, behalve de koelkast!"
Heb jij ook een duurzaam interieur of iets leuks gevonden in een van onze winkels? Deel je huis of kringloopschatten met ons door @hetgoed op Instagram te taggen. En wie weet word jij de volgende keer in de nieuwsbrief uitgelicht.

#kringloopparels

Samen maken we Het Goed! 💜
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Randweg 25b
8304 AS Emmeloord
Flevoland, Nederland
Copyright © 2024 Het Goed, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt gegeven op onze website of via een andere actie.

Pas je voorkeuren aan.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit voor deze nieuwsbrief.