|
|
|
Palestijnse rijst Maqloubeh | We zijn ondersteboven van dit rijstgerecht, en dat is precies hoe het gerecht traditioneel wordt geserveerd. Zodra de rijst gaar is, stort je het geheel op een grote schaal, houdt je je adem in, en kruis je je vingers, in de hoop dat de rijst zijn vorm behoudt. | |
|
|
|
|
|
Fris & licht Bessentaartjes met verveine | Wát een plaatje, deze verrukkelijke bessentaartjes! Heerlijk als nagerecht, of serveer bij een grote pot thee of koffie. Omdat verveine nog niet in het seizoen is, kun je prima een paar blaadjes gedroogde verveine gebruiken. | |
|
|
|
|
2023 wordt delicious. Back to normal! We kijken vooruit naar het nieuwe jaar. In januari gaan we weer even back to normal. Er is stevige wortelsoep met kruidige couscous én lekker veel pit van harissa, perfect voor koude dagen. Er zijn muffins, er is pasta, en meer, véél meer. We wensen je heel veel kookplezier! Het januarinummer is nu overal te koop of bestel je easy via onze webshop (gratis verzending binnen Nederland)! | |
|
|
|
|
|
A labor of love Alles wat je wilt weten voordat je een vijzel koopt | 'Geen enkel ander kookgerei vereist zoveel actie van de kok en maakt een ingrediënt zo fijn – en dat allemaal zonder elektriciteit. De beste keukenmachine kan niet wat een vijzel allemaal kan', schrijft de Perzisch-Amerikaanse chef Andy Baraghani in zijn kookboek. Dat de ene vijzel niet de andere is (Andy heeft een aparte saffraan-vijzel), en waar je zelf op kunt letten lees je in dit artikel. | |
|
|
|
|
Tip voor januari: Elke dag eet je delicious. Het weekend is zó om en omdat de week dan nog 5 dagen heeft, is het belangrijk om juist die dagen ook zo lekker mogelijk te koken en eten. Easy, gezond én delicious….dat wil je! Alleen al de vispasteitjes op de cover laten je het water in de mond lopen. De special edition ELKE DAG is vanaf woensdag 10 januari overal te koop of bestel je nú al via onze webshop (gratis verzending binnen Nederland)! | |
|
|
|
|
|
In 40 minuten op tafel Cambodjaanse groene curry met noedels | In Cambodja vind je alle smaken tegelijk op je bord: zout, zuur, zoet & bitter! Net als in dit heerlijke noedelgerecht. | |
|
|
|
|
|
Hongaarse klassieker met een twist Vega goulashsoep met kikkererwten | Door dit hartige ingrediënt mis je het rundvlees niet in deze klassieke Hongaarse paprikasoep. | |
|
|
|
|
|
Meer balans? 96x lekker low-carb | Geen zorgen: van deze nieuwe insteek hoef je het niet benauwd te krijgen. Ook wanneer je koolhydraten een bijrol geeft in plaats van de gebruikelijke hoofdrol, kun je nog steeds waanzinnig fijn koken – én eten. Lekker low-carb is echt veel makkelijker dan het lijkt, scroll maar eens door deze lijst. | |
|
|
|
|
|
|
|