Met de Sunny Zomerdeals
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Header
Boeken
Een mooie afsluiting van de zomervakantie!!
Het is nog steeds zomer, de vakanties zijn grotendeels nog in volle gang, dus wat beter dan één of meerdere nachten heerlijk all-inclusive genieten in Wunderland Kalkar?!
De Sunny Zomerdeals zijn te boeken t/m 3 september. Wanneer je tijdens het afrekenen de actiecode HOTEL10 gebruikt, krijg je ook nog eens 10% korting!
Wacht niet te lang!

Kijk voor vertrek naar Duitsland op onze COVID-19 informatie pagina zodat u goed voorbereid op reis kunt!

Kinder van 3 - 12 jaar krijgen 50% korting!
 
Nu boeken
Arrangementen
 
Dagarrangement
Dagarrangement van
11:00-18:00 uur


In plaats van een los ticket is er een dagarrangement voor €39,50. Dit maakt uw bezoek helemaal compleet! Naast de toegang tot het park, onbeperkte frietjes, softijs, frisdrank, koffie en thee, kan er ook genoten worden van een uitgebreid lunchbuffet, gebak, bier en wijn, en spelactiviteiten zoals bowling en midgetgolf.

€39,50 p.p.
Nu boeken
 
Sunny Zomerdeal
Sunny Zomerdeal - Familiearrangement 2 nachten

Boek een van onze familiearrangementen met aankomst vanaf 12:00 uur (lunch op de aankomstdag inbegrepen) en verzeker jezelf van een heerlijke zomer.

Bij Wunderland Kalkar geniet je all-inclusive light. Je betaalt eenmalig een vast tarief en kunt daarna onbeperkt gebruikmaken van alle faciliteiten die wij te bieden hebben.

Normaal €189 p.p.

Nu €170,10 p.p.
(met actiecode HOTEL10)

Nu boekn
 
Lange Zomeravonden
14, 21 en 28 augustus

Volg ons
De zon schijnt, er waait een zacht briesje... precies het passende weer voor een mooie lange dag in Kernie's Familiepark! Het park is tot 20.00 uur
's avonds geopend. Naast meer dan 40 attracties en speeltoestellen is er een gezellige Live-Act. Vanaf 16.00 uur is er een speciale entreeprijs van €15 p.p.  Natuurlijk zijn de frietjes, ijs en frisdrank zoals altijd onbeperkt inclusief!  
Tickets
 
Schlager Party
4 september

Volg ons
Op zaterdag 4 september nodigt Wunderland Kalkar je uit voor de Schlagerparty Open Air - Beach Edition (uiteraard coronaproof). Van 20:30 uur tot 01:00 uur kan je in de Beach Bar van Wunderland Kalkar dansen op de populairste Schlager hits 💃 Entertainer Eddie zal de gasten verwelkomen als warming-up en hen verblijden met jongleren e.d.. De draaitafels worden deze avond bediend door het team van Magic Sound onder leiding van Dominik Loock.

Als u wilt, kunt u een drankje drinken aan de cocktailbar of lekker chillen in het comfortabele loungemeubilair. 🧉 Later op de avond geven de verlichte attracties in de omgeving net dat stukje extra sfeer. Mochten de weergoden besluiten tot regen op deze avond, dan zal het evenement plaatsvinden in de loungebar. De Corona-regels die op dat moment van kracht zijn, zijn van toepassing.

Tickets (inclusief drankjes en entertainment) zijn online in de voorverkoop (tot 4 september) verkrijgbaar voor €24,95 p.p.. Aan de kassa betalen dames en heren €27,50 p.p.. Een compleet avondarrangement inclusief diner vanaf 18.30 uur is te boeken vanaf €34,90 p.p. (met overnachting all-in voor slechts €139,00 p.p.).

Nu boeken
Volg ons
 
 
Volg ons
 
 
 
 
 
 
 
Wunderland Kalkar
Griether Str. 110-120
D-47546 Kalkar
Germany
Uitschrijven