Nieuwsbrief van 26-10-21 6:30:10
Online bekijken

Binnenwanden: sfeervol en functioneel

Wanden worden steeds groener

Binnenmuren en plafonds zijn belangrijk voor de uitstraling van ruimtes zoals vergaderzalen, wachtruimtes of klaslokalen. Binnen de verfmarkt is Caparol toonaangevend als het gaat om binnenmuurverven. Met IndekoGeo introduceerde Caparol de allereerste premium binnenmuurverf met een bindmiddel geproduceerd uit herwinbare grondstoffen.

BREEAM ‘outstanding’ met sfeervolle houten toepassing

Wandafwerking is meer dan alleen functioneel. Het werkt sfeerbevorderend, geluidsabsorberend en werkt bij aan de juiste beleving van een ruimte. Hout creëert een prettige en warme uitstraling die positief bijdraagt aan de creativiteit en sociaal gedrag van mensen. Vanuit die gedachte is een groot kantoorgebouw voor 1000 medewerkers voor Vanderlande te Veghel gerealiseerd.

Musthave: een mobiele scheidingswand in een zakelijk interieur!

De manier waarop we onze werkomgeving gebruiken is veranderd. We willen samenkomen in een openbare ruimte en tegelijkertijd ongestoord kunnen werken. Een mobiele scheidingswand in een zakelijk interieur is dan ook dé musthave van nu: het maakt de hedendaagse werkomgeving flexibel. In het kantoor van nu is er aandacht voor akoestiek en het werkklimaat.

FOAMGLAS® maakt waterdichte binnenisolatie perfect mogelijk

Zowel dampdicht als damp-open isoleren kent voor- en tegenstanders. Logisch, want beide systemen hebben voor- én nadelen. Hoe werken ze precies? En waarom is er voor de binnenisolatie van gebouwen waar de dampdruk lange tijd (extreem) hoog is, maar één oplossing de juiste: dampdicht cellenglas? Om de energiedoelstellingen te halen, is binnenisolatie vaak de enige oplossing.

Gezonde akoestiek

Een optimale ruimteakoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving, maar is ook cruciaal voor gezondheid en welzijn! Het zorgt voor een betere spraakverstaanbaarheid, motivatie, productiviteit, goede stemming én bespoedigt het natuurlijke herstel bij ziekte. Daarnaast is in coronatijd de kwaliteit van de binnenruimte belangrijker geworden.

Argenta Invisidoor 2.0: montagegemak voorop

Met de Argenta invisidoor 2.0 gaat ARLU als specialist in onzichtbare aluminium deurkaders voor draaideuren nog een stap verder. Voortaan zijn de profielen in twee universele varianten verkrijgbaar, eentje voor binnendraaiende en eentje voor buitendraaiende deuren. Die profielen – die voortaan ook met raamankers bevestigd kunnen worden – zijn zowel geschikt voor de slot- als de scharnierkant én het bovenprofiel van het deurkader.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.