Vier met ons mee!
Deze e-mail niet goed weergegeven?

Op 14 mei a.s. start de jaarlijkse Annie M.G. Schmidt week. Dan vieren we het leven en werk van onze meest geliefde schrijfster. In Tijd voor Max werd door Simone Kleinsma en William Spaaij al aandacht besteed aan de week van Annie. Zij zijn de hoofdrolspelers in Was Getekend, Annie M.G. Schmidt en staan avond aan avond voor volle zalen. De bekroonde theaterbelevenis waar je mee zingt, lacht en meeleeft met Annie! Wegens succes verlengd; vanaf 30 mei exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Annie M.G. Schmidt is een icoon. Een sterke, onafhankelijke vrouw die geen blad voor de mond nam. Haar werk wordt door elke generatie weer omarmd. Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is een briljant eerbetoon. Een feest der herkenning met scherpe humor en haar mooiste liedjes. Een reis niet alleen door haar leven, maar ook door het leven van jezelf. Vier samen met ons het leven en werk van Annie.

Boek nu en ontvang t/m 26 mei een gratis pauzedrankje!

De geestelijk moeder van Dikkertje Dap en Jip & Janneke schreef talloze prachtige liedjes, musicals zoals Foxtrot en vele kinderboeken. In deze biografische musical blikt Annie M.G. Schmidt (Simone Kleinsma) samen met haar zoon Flip (William Spaaij) terug op haar bewogen leven. In een voorstelling vol scherpe humor neemt ze ons mee langs haar successen, liefdes, angsten en verdriet. En uiteraard met veel van haar onvergetelijke nummers, zoals 'Margootje', 'Ik zou je het liefste in een doosje willen doen' en 'Op een mooie Pinksterdag'.

Reserveer nu al de beste plaatsen in het DeLaMar Theater. Liever telefonisch boeken? Bel Eventim: 0900 - 100 10 30 (45cpm).