Een nazomer vol bijzondere belevenissen

3 jaren geleden


Text only:

Tot 30% nazomerkorting*
Wordt de onderstaande e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.www.landal.nl
www.landal.nl0900–8842
(€ 1 per gesprek)Last minutes|Alle parken|Accommodaties|Zoek en boek
Voordelig eropuit in de nazomerDe maanden september en oktober zijn ideaal om er nog even lekker tussenuit te gaan. Geniet van de nazomerzon, die de natuur schitterend goud laat kleuren. Maak samen een mooie wandeling door het bos en neem een warme duik in het zwembad. Beleef deze nazomer mooie momenten met elkaar.   

Boek nu een nazomerverblijf met aankomst in de periode tot 16 oktober 2015 en ontvang tot 30% korting*

Boek een nazomerverblijfHerfstvakantie voordeel tot 30%*Lekker weg in de herfstvakantie? De kinderen vermaken zich uitstekend met de topactiviteiten. Zo kunnen ze meelopen met de lampionnen herfst lichtjestocht, een eigen hut bouwen en de leukste evenementen op en rond het park ontdekken. 

Boek nu een verblijf in de herfstvakantie in de periode van 16 t/m 30 oktober 2015 en ontvang tot 30% korting*

Info & reserveren
Ontdek veelzijdig Limburg
Maak kennis met het mooie Limburg. Trek eropuit door het glooiende landschap en geniet van de vele culinaire streekproducten. Omarm het bourgondische leven!
Genieten aan de kust
Actief eropuit of heerlijk ontspannen? Aan de zilte kust kan het allemaal. Waai uit op het strand, luister naar het geruis van de zee en geniet van rust en ruimte om u heen.
NieuwsVier de herfst bij Canvas Holidays
Parijs, Rome of dicht bij huis op camping Duinrell? Profiteer nu van 25% korting** op 11 topcampings.

Ontspannen in de wellness
Gasten op Landal Stroombroek hebben gratis toegang tot Palestra tot 1 januari 2016. 
Maak uw verblijf compleet
Opgemaakte bedden bij aankomst? Of iedere dag een verse ontbijt? Ontdek onze arrangementen.

Gegevens wijzigenAfmeldenPrivacybeleidContact

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (€ 24), bedlinnen (verplicht, € 7,50 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (0900-8842; € 1 per gesprek). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.
** Genoemde korting geldt per accommodatie en is inclusief eventuele toeslag voor airconditioning en terras. De korting geldt niet op reserveringskosten € 19 en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50.


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019