Bibliotheek Rotterdam

Een nieuwe bieb, de Rotterdamse Architectuurprijs en leuke vacatures

april 2024

 
img

Het Oude Noorden heeft een bibliotheek

Er is een nieuwe locatie van Bibliotheek Rotterdam geopend in het Oude Noorden in wijkcentrum Het Klooster. Er is een kleine collectie boeken voor kinderen en volwassenen die je zelf kunt lenen en inleveren. Graag tot ziens in Noord!
lees meer >
img

Verhalen van de Stad is terug

Ook in 2024 vertellen we in de bieb de Verhalen van de Stad. Gastcollectioneur Julie Ng vertelt in de eerste editie van dit jaar over haar ontdekkingsreis naar hoe rijk de Chinese cultuur is. Bekijk haar verhaal vanaf nu op de website én in de Centrale Bibliotheek.
lees meer >
img

Bibliotheekcollege: Rotterdam Architectuurprijs

Welk bouwwerk verdient dit jaar de Rotterdam Architectuurprijs? Op 24 april avond nemen we je mee in ontwikkelingen van de stad en het toekomstbeeld van Rotterdam.
lees meer >
img

Meivakantie vier je in de bieb!

Er staat veel leuks op het programma. Bouw bijvoorbeeld je eigen game, stap in de wereld van virtual reality of kom naar een hiphopvoorstelling speciaal voor kleuters. Kijk snel wat er bij jou in de buurt te doen is.
lees meer >
img

Vacatures bij Bibliotheek Rotterdam

Kom jij werken in de bieb? We hebben regelmatig mooie vacatures. Stel je open voor nieuwe ervaringen en mensen en kleur samen met ons, onze bezoekers en onze partners mee aan de stad. Welkom bij Bibliotheek Rotterdam.
lees meer >
.

Klik hier om je abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen.