Beste vrijheidsstrijder,

Vandaag heb ik weer een podcast gedaan. Je kunt hem hier beluisteren.

Ik heb het over onder andere de onmenselijkheid van veel mensen. Waarom doen we sommige dingen elkaar aan? En waarom verschuilen mensen zich achter 'het is maar m'n baan'?

Ik duid op een voorval wat me zeer recentelijk overkwam. Ik had mijn auto uitgeleend aan een paar vrienden uit het buitenland, die natuurlijk niks begrepen van die 130 km p/u en 100 km p/u overdag in Nederland. Dus mijn vrienden reden te hard en kregen een boete van 325 euro!

Ik leg het uit in de podcast. Maar dit is zo onmenselijk. Als je gewoon een menselijke fout maakt, waarom wordt hier dan niet een menselijke maat genomen en begrip getoond van 'hé, je hebt een fout gemaakt, begrijpelijk, onthoud het voor de volgende keer, rij door, fijne dag'.

En waarom wordt er met een waterkanon geschoten op mensen die opkomen voor hun vrijheden? Er is daadwerkelijk iemand die op die knop drukt. Het is zo onmenselijk allemaal. Hoe heeft dit kunnen ontstaan? Daar heb ik het vandaag over.

Zoals jullie weten: donaties houden ons in de lucht en misschien kan ik de boete wel aftikken met jullie hulp. Ik had die 325 euro natuurlijk veel beter kunnen gebruiken om in mijn project te stoppen, mensen te betalen, te investeren in de techniek, etc. Om de show beter en groter te maken.

Je weet, mijn dank voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben is groot. Ik blijf doorgaan. Geniet van je dag en tot morgen.

Robert
DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven