Gooi de korst van Parmezaanse kaas nooit weg
| Janneke kookt | Nóóit de korst van een stuk Parmezaanse kaas weggooien. Janneke Vreugendhil leert je waarom. |
|
|
| | | Van de kaart | Wie alleen de witte Bacardi kent uit de baco, zal versteld staan van het absurd brede smaakspectrum van rum. Joël Broekaert ging langs bij Tom Neijens in Gent voor een introductie in rum. |
|
|
|
---|
|
|
|
| Podcast: de korte voedselketen | Voor een banaan in ons ontbijt belandt, heeft hij al een hele reis erop zitten. Nu tijdens de coronacrisis is gebleken hoe kwetsbaar de lange voedselketen kan zijn, vragen ook consumenten zich af: kunnen die ketens niet wat korter? Voedselredacteur Martine Kamsma en Teri van der Heijden van de economieredactie bespreken dat in NRC-podcast Onder de Streep. | |
|
|
|
|
Fijne zondag nog! Vragen, commentaar, mop of per ongeluk toch de kaaskorst weggegooid? Mail ons op nieuwsbrief@nrc.nl Deze mail is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com. Stuur deze mail vooral door naar vrienden. Zij kunnen zich vervolgens hier aanmelden. Bekijk de webversie van deze nieuwsbrief. Beheer je instellingen voor de nieuwsbrief. (Hier kun je afmelden). |
|
| | |
|
|
|