hero image

EXCLUSIEVE ONLINE AANBIEDING

Een speciaal cadeau voor u

Ontvang gedurende een beperkte tijd een Beosound Explore bij aankoop van een flexibele luidspreker. Krachtige, draagbare muziek voor uw volgende avontuur, zonder extra kosten. Bij aankoop van in aanmerking komende luidsprekers op onze website wordt uw Beosound Explore toegevoegd aan uw mandje.

Aanbieding geldig tot 31 januari 2024.*

 

hero image

Gemaakt voor avontuur. De Beosound Explore is een hoogwaardige luidspreker die klaar is voor elk avontuur. Wandelen, kamperen, op avontuur - een draagbare luidspreker om overal mee naar toe te nemen.

 

*Aanbieding geldig bij een online aankoop van een flexibele luidspreker online tot 31 januari 2024. Producten die in aanmerking komen zijn Beosound Emerge, Beosound A5, Beosound A9, Beosound Balance, Beosound Level en Beosound 2. Aanbieding alleen geldig op www.bang-olufsen.com. Speciale en limited collecties zijn uitgesloten.

HOOR HET ALS EERSTE

Blijf op de hoogte met de Bang & Olufsen App

Wil je zeker weten dat je op de hoogte blijft van exclusieve aanbiedingen en nieuwe functies? Download onze app en schakel Push Notifications in. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste software-updates? Zorg er dan voor dat je je producten ook registreert.

applegoogleplay