EEN UNICUM IN BLADENLAND: DE PREMIER ALS GAST HOOFDREDACTEUR

2 jaren geleden


Text only:

Deze week in de winkel: een Margriet met Mark Rutte in de hoofdrol! Als deze html e-mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier voor de online versie.Nieuwsbrief oktober 2015 Deze week in de winkel: een Margriet met Mark Rutte in de hoofdrol!


Hoofdredacteur Leontine van den Bos vertelt over deze bijzondere
gasthoofdredacteur: 'Margriet kent een lange traditie van gasthoofdredacteuren. Van Mies Bouwman tot Jamie Oliver, van Natasja Froger tot Job Cohen, van Marco Borsato tot prinses Margriet; ze maakten allemaal hun eigen, persoonlijke, memorabele Margriet.

Op mijn verlanglijstje van nieuwe gasthoofdredacteuren stond al heel lang onze minister-president Mark Rutte. Inmiddels vijf jaar onze premier. En dus iemand die we allemaal kennen. Maar hoe goed kennen we hem écht? Wie is Mark Rutte behalve premier? Waar loopt hij warm voor, welke passies heeft hij, wat inspireert hem? Welke mensen bewondert hij, en waarom? Wat heeft hij van zijn ouders meegekregen? Wat doet hij het liefst in zijn vrije tijd? Zo veel vragen. Waar zoveel lezeressen antwoord op zouden willen krijgen.


Ik besloot hem uit te te nodigen. Anderhalf jaar geleden al. En een half jaar geleden zei hij volmondig ja. Het resultaat van de samenwerking met de premier is een unieke Margriet, waarin het niet zozeer over de premier maar over de persoon Mark Rutte gaat. En bijzonder en verrassend!'

Bekijk hier het nummer >  Afmelden | Privacy- en cookiebeleid | Contact en colofon | Adverteren
© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
margriet.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep
 

Margriet.nl

Categorieën: Magazine Media
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018