De héle decembermaand extra veel voordeel bij jouw Jan Linders
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
Haal alles in huis voor een heerlijke december
Alles voor een heerlijke kerst in het zuiden!
Weet jij al wat je met Kerst op tafel zet? Eén van onze favorieten voor de feestdagen: Limousin biefstuk met verse champignonroomsaus. Bereid op klassieke wijze is dit malse stukje vlees uit eigen streek een feestje op je bord. Onze Limousin biefstuk is de héle maand december extra scherp geprijsd!
Bekijk het recept
Zalmfilet op de huid met honing-mosterd marinade
Gek op vis? Serveer dan deze heerlijke zalm bij het kerstdiner! De zachte, subtiele smaak past perfect bij de honing-mosterd marinade. Onze zalmfilet op de huid is de héle maand december extra scherp geprijsd. Ook dat is het voordeel van het zuiden!
Bekijk het recept
3x een feestelijk nagerecht met een ijsstam
Een heerlijk nagerecht hoort natuurlijk bij Kerst. En dat hoeft echt niet duur te zijn! Speciaal voor de feestdagen vind je nu 3 heerlijke, feestelijke variaties op de traditionele ijsstam. Extra feestelijk door toevoegingen van rode besjes, chocolademousse, knetterchocolade of passievrucht. Maar wél Altijd Voordelig: daar kun je op vertrouwen!
Bekijk het recept
De lekkerste kerstrecepten
Bij Jan Linders hebben we alles in huis voor een heerlijke december. Inspirerende recepten, de lekkerste streekproducten en bijzondere speciaalbieren. En dat allemaal met producten die je de héle decembermaand extra voordelig bij jouw Jan Linders vindt. Zo maken we van de feestdagen iets bijzonders en wordt feestelijk ook betaalbaar!
Alles voor december
Download ons gratis receptenboekje
Met welk recept ga jij de show stelen?🎄 Download ons gratis receptenboekje voor héél veel inspiratie. Feestelijk & betaalbaar 💙
Download 'm hier
Bekijk onze speciaalbieren
Als dé speciaalbiersupermarkt van Nederland vind je bij ons het meest uitgebreide en unieke assortiment. Welke speciaalbieren ga jij halen?🍻
Bekijk het overzicht
De beste acties van het zuiden
Diverse acties
Let op: voor Page toiletpapier geldt maximaal 3 pakken per persoon per aankoop.
Hertog Jan of Bud pilsener 11,99
Meer aanbiedingen
3,99 speciaalbier assortiment
Ons speciaalbierassortiment is tijdelijk uitgebreid met héél veel lekkere speciaalbieren! Met onder andere héél veel bieren voor maar 3,99. Stuk voor stuk heerlijke speciaalbieren om mee te proosten tijdens de feestdagen.
Meer speciaalbieren
Alles voor een heerlijke kerst
 
Volg ons op social media!

   
 
Jouw voordeel altijd bij de hand download de Jan Linders app

   
*Aanbiedingen zijn van maandag 5 december 2022 t/m zondag 11 december 2022. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en fouten. 10% extra korting is uitsluitend geldig voor Liefhebbers bij het scannen van de pas, op geselecteerde folderacties. 10% extra korting op betreffende acties wordt berekend over de actieprijs.