Bekijk hier de webversie

eerste bevestigingen lowlands 2019

TAME IMPALA, TWENTY ONE PILOTS, THE PRODIGY, A$AP ROCKY, ANDERSON .PAAK & THE FREE NATIONALS, THE NATIONAL, NEW ORDER, ROYAL BLOOD EN MEER

KAARTVERKOOP START ZATERDAG 2 FEBRUARI

Video: de eerste bevestigingen voor Lowlands 2019

Op de nieuwe Lowlands website vind je alle bio's, video's en foto's. Zin in een flinke luistersessie? Alle bevestigingen staan in de LL19 playlist op Spotify en via de gloednieuwe Lowlands podcast LLOWCAST hoor je nog veel meer achtergrondinfo over het programma.




KAARTVERKOOP START ZATERDAG 2 FEBRUARI
Zaterdag 2 februari om 11:00 uur gaat de kaartverkoop via Ticketmaster van start. Een festivalticket voor het volledige festival, camping en pendelbus kost €200,- (excl. €10,- servicekosten). Er zijn ook voordelige groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je €1.900,- (excl. 10 x €10,- servicekosten) waardoor je tien euro korting per ticket ontvangt!

Nieuw dit jaar zijn de groepscampingplekken op Camping 1. Hier sta je met al je vrienden bij elkaar op een gereserveerde plek van 10 x 10 meter, inclusief een 12-persoons picknickbank én een partytent van 5 x 3 meter.

Op de Camper Camping heb je dit jaar meer keuze in de afmetingen van je staplek. Uiteraard kun je ook weer voor een elektriciteitsaansluiting kiezen. 

Op de ticketpagina van lowlands.nl zie je alle ticketsoorten en gedetailleerde (prijs)informatie. Vergeet niet om een parkeerticket aan te schaffen als je met de auto komt of een Camper Camping-ticket als je met een camper, caravan of vouwwagen naar Lowlands komt.



LLOWCAST
Misschien heb je de eerste episode van de LLOWCAST al gehoord: festivaldirecteur Eric van Eerdenbrug vertelt hierin over de eerste bevestigingen, wat je dit jaar nog meer kunt verwachten en hoe het er in de programmacommissie aan toegaat. In volgende episodes komen de programmeurs uitgebreid aan het woord, gaan we in op de horeca van het festival en uiteraard kunnen jullie ook vragen insturen voor de speciale Lowlanders LLowcast episode. Mis niets en abonneer je hier of via Spotify, iTunes of je eigen podcastdienst.


GLLAMCAMP
Geen zin om met zware kampeerspullen te sjouwen of wil je graag meer luxe tijdens je verblijf? Boek een accommodatie op de Lowlands Gllamcamp!

De Gllamcamp bestaat uit twee gedeeltes: op de Gllamcamp Basic staan eenvoudige doch comfortabele accommodaties en op de Gllamcamp DeLLuxe kun je terecht voor Comfort en Delluxe accommodaties met aanvullende voorzieningen zoals heerlijke (boxspring)bedden, koelkasten en overige faciliteiten. Gllamcamp DeLLuxe heeft bovendien een eigen badhuis en bij de diverse loungeplekken of rond het kampvuur kun je nog even lekker chillen na een mooie festivaldag.

Bij een boeking van een Comfort of Delluxe accommodatie is één parkeerticket voor de Gllamcamp Delluxe parking inbegrepen. Deze parking is op korte loopafstand van de Gllamcamp. Indien gewenst kunnen per Comfort of Delluxe accommodatie nog 2 extra parkeertickets voor de Gllamcamp Delluxe parking bijgeboekt worden. Overige auto’s kunnen op de reguliere parking parkeren. Er is een beperkte capaciteit op de Gllamcamp Parking Delluxe, deze tickets kunnen uitverkocht raken.

De verkoop van accommodaties op de Gllamcamp start zaterdag 2februari om 11:00u via www.gllamcamp.nl



STAY TUNED!
Blijf op de hoogte van alles rondom Lowlands en volg ons op Facebook, Instagram, Twitter, Spotify en Snapchat (lowlandsfest). Voor achtergrondverhalen en diepte-interviews kun je je op de LLOWCAST abonneren.

 
Volg Lowlands

Nieuws
Programma
Copyright © 2019 Lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Contact:
Lowlands
Noordeinde 19-21
Delft, Zh 2611 KE
Netherlands

Add us to your address book


Instellingen:
Wijzig je instellingen of meld je af.