Zonder uitstoot werken aan project Otterland
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Eerste Cat 920 Next Gen-wiellader draait in Limburg
(advertorial)
alt
Duurzaam dieselen met uw materieel?
Stap vandaag nog over op Neste MY Renewable Diesel™(HVO100). Een fossielvrije diesel die tot wel 90% CO2e-reductie levert. Neste MY is geschikt voor alle dieselmotoren. Overstappen is daarom heel eenvoudig; gewoon tanken en gaan! Lees er meer over in onze whitepaper voor de bouw.
Zonder uitstoot werken aan project Otterland
Een belangrijk deel van het programma tijdens de BouwMachines Kennisdag wordt ingevuld door teams die in een fictieve aanbestedingsprocedure strijden om het project Otterland. Voor de (niet bestaande) gemeente Hollandse Graafschap begint 2030 volgend jaar.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Rijwerkonderdelen vervangen?
Om te voorkomen dat je machine ineens stil komt te staan, is het belangrijk dat je je versleten rijwerkonderdelen op tijd vervangt. Op de webshop van Verhoeven Rijwerk bestel je de onderdelen voor je rijwerk gemakkelijk en snel. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen!
PW
VIDEO | Marco Feddema en zijn Doosan DX140
Als jonge machinist van 23 wil Marco Feddema voorlopig vooral graag ervaring op doen. Hij kiest voor de afwisseling, die hij in zijn werk bij De Boer Burgum volop krijgt. 
(advertorial)
alt
Zonder extra hardware uw machines verbinden
Verbind uw machines met de bestaande telematica op het ABAX platform. Vaak hebben bedrijven beschikking over de telematica van verschillende machinefabrikanten met de daarbij behorende accounts en programma's. Hierdoor is het lastig om vergelijkbare overzichten te krijgen voor de gehele vloot. Met ABAX Smart Connect lossen we dit op.
Kobelco-primeur voor Van Groningen Sloopwerken
Als eerste in Nederland heeft Van Groningen Sloopwerken een Kobelco SK400DLC-10E in gebruik genomen. De 49-tons machine heeft een sloopgiek met een bereik van 24,7 meter. De maximale transporthoogte is net iets meer dan 2 meter.
Lees verder >
E-Hartog levert honderdste elektrische Giant
E-Hartog Bouwmaterieel in Montfoort maakt een stormachtige ontwikkeling door. Ruim drie maanden na de officiële opening van de nieuwbouw en ruim een jaar na de start levert het in emissievrije machines gespecialiseerde bedrijf zijn honderdste accu-elektrische Giant af.
Lees verder >
BMK
BouwMachines Kennisdag
Innoveren! Dat is misschien wel de belangrijkste opgave voor de komende jaren. De materiaalbranche moet nieuwe technieken omarmen om de duurzaamheidsdoelen te realiseren. Hoe? In samenwerking met BMWT diepen we de mogelijkheden uit tijdens de 6e editie van de BouwMachines Kennisdag. Deze dag staat in het teken van Praktisch Innoveren. 
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright