Eerste Cerisa kersen naar de Kersentuin

1 jaar geleden


Text only:



 

 


 


 
Beste Do, welkom bij de
Kokswereld nieuwsbrief.


Eerste Cerisa's naar de Kersentuin


Een fantastisch product om mee te werken en zeker niet alleen in desserts. Zo typeert chef Wessel Ruijmgaart van restaurant de Kersentuin in Amsterdam de Cerisa-kers. Wat maakt deze grote dieprode Hollandse kers nu zo bijzonder?


advertorial


NIEUW: iamchef magazine


CHEF bestaat 40 jaar en viert dat met de lancering van iamchef! Een interactief online magazine met culinaire inspiratie voor en door chefs. In de eerste editie o.a. een prachtige mini-docu over rijzende ster Jermain de Rozario.


Vacature: aankomend Sous-chef


Voor ons sfeervolle restaurant
aan de Grote Markt in Bergen op Zoom zoeken wij een aankomend Sous-chef
om ons keukenteam te versterken.


Met vriendelijke groet,
Niels van den Berg
SVH Meesterkok
© 2005-2016 Kokswereld  |  Oplage: 15.850
Vragen, opmerkingen of suggesties?  |  Uitschrijven  |  Stuur door »

 


 


Kokswereld.nl

Categorieën: Recepten Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2017