View this email in your browser


Beste lezer,

Tegenwoordig is overgewicht een vaak besproken onderwerp. Steeds meer mensen hebben ermee te maken. In 2017 kampte zelfs 48,7% van de Nederlanders boven de 18 jaar met overgewicht. In België was dit aantal 44,9%.

Dat overgewicht ongezond is dat is bij bijna iedereen bekend. Maar afvallen, dat is niet voor iedereen zo makkelijk, hoe pak je dat aan? Wat mag ik dan eten? En vooral hoe hou ik het vol en hoe krijg ik geen jojo-effect. Daarom helpen wij graag!

Vitafi is een jong, snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in dieetproducten die veel minder calorieën, koolhydraten en suikers bevatten maar toch heel lekker zijn. Van dieetrepen tot sauzen en kant-en-klare (magnetron) maaltijden. Wij hebben het voor u en bieden daarnaast ook nog eens de laagste prijs garantie. Zo wordt afvallen niet alleen lekker maar ook nog eens leuk!

Of u nu enkele maaltijden per dag wilt vervangen door ‘dieetmaaltijden’, of calorierijke snacks wilt vervangen door een snack die wel verantwoord is. Of misschien wel een volledig proteïnedieet wilt volgen. Bij Vitafi is dit allemaal mogelijk. Weet u niet zo goed waar u moet beginnen of wat u wel of niet lekker vind? Hiervoor hebben wij speciaal een kennismakingspakket samengesteld waarmee u kennis kunt maken met alle verschillende smaken die wij te bieden hebben.

Graag geven wij u enkele tips voor een zo goed en snel mogelijk resultaat:

  • Start met diëten wanneer u er klaar voor bent, vaak is het handig om een datum te prikken, bijvoorbeeld het begin van de aankomende maand, of zoals veel andere mensen, 1 januari.
  • Misschien wilt uw partner ook wel wat kilo’s verliezen. Samen is natuurlijk altijd leuker en makkelijker dan alleen. 
  • Zet een (haalbaar) doel. Bijvoorbeeld het streefgewicht dat u wilt bereiken of een datum wanneer u een aantal kilo kwijt wilt zijn. Bijvoorbeeld voor een vakantie of een bruiloft.
  • Veel mensen snoepen tijdens het autorijden. Snoep verstandig en kies voor een dieetkoekje of suikervrije snoep.
  • Extra bewegen is aan te raden tijdens elk dieet omdat dit de stofwisseling stimuleert maar is zeker geen must voor een goed resultaat.
 

Bent u van plan om de switch te maken naar een verantwoordere levensstijl of gewoon geïnteresseerd in onze producten? Neem graag een kijkje op onze website: www.vitafi.nl

Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op e-mailadres info@vitafi.nl.

Copyright © 2018 Vitafi, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@vitafi.nl
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
Â