Uniek eerbetoon in aanloop naar het GLORY toernooi
knm logo
Speciale Set: Nederlandse Kickboks Legendes
Bekijk en bestel

Geachte,

Tijdens de persconferentie voor het eerste GLORY zwaargewicht toernooi in 10 jaar tijd, ontvingen Remy Bonjasky en Marciano Aerts (in naam van vader Peter Aerts), de allereerste Speciale Set: Nederlandse kickboks legendes. De vergulde set was na lancering al snel uitverkocht, de gelimiteerde, verzilverde sets zijn nog verkrijgbaar op onze website!


Eindelijk de verdiende eer voor Nederlandse kickboks legendes
Semmy Schilt, Ernesto Hoost, Peter Aerts en Remy Bonjasky: samen behaalden deze topsporters maar liefst 14 K-1 overwinningen. Tijdens hun carrière kregen zij in Nederland echter nooit de credits die zij verdienden. Daar komt nu verandering in met de speciale set, ontworpen en gemaakt door de Koninklijke Nederlandse Munt. 


Een enorme eer, vond Remy Bonjasky: “Ik zou bijna zeggen, het werd een keer tijd. In de tijd dat wij bezig waren, werd de sport in Nederland niet altijd even gewaardeerd, terwijl we in het buitenland bij wijze van spreken werden geëerd als rock ’n roll sterren. Wij hebben de opstap gemaakt in Nederland voor de jongens die nu aan het shinen zijn. Ik ben blij dat wij dit eerbetoon krijgen en dat wij in munten zijn geslagen”.

Speciale Set: Nederlandse Kickboks Legendes
Bekijk en bestel

Volg ons

Gegevens wijzigen  Afmelden

© 2024 Koninklijke Nederlandse Munt

Privacy        Voorwaarden

Trustpilot reviews