Laat u informeren over de verschillende nieuwbouwprojecten op Simon StevinBekijk de webversie

Simon Stevin is een van de voormalige kazerneterreinen in Ede. De komende jaren worden hier exclusieve woningen gebouwd.
NIEUWBOUW IN EEN HISTORISCH WOONGEBIED
Magazine Monumentaal
In december zit er een bijzondere special bij het magazine Monumentaal. Deze 44 pagina’s tellende glossy staat namelijk helemaal in het teken van de bijzondere gebouwen op de kazerneterreinen in Ede. In het magazine leest u meer over de militaire geschiedenis van Ede en van alles over wonen, werken, zorgen en beleven op de kazerneterreinen.

De special is vanaf dinsdag gratis op te halen bij burgerzaken, de balie van het raadhuis, het MHIP op de kazerneterreinen en een aantal verkopende makelaars. Kijk op www.veluwsepoort.nl voor een lijst van makelaars.

Op de kazerneterreinen wordt het magazine huis-aan-huis verspreid. Wilt u ook een exemplaar ontvangen? Kom dan snel langs bij het raadhuis of een van de makelaars.
Voor in de agenda
Magazine Monumentaal
Twaalf finalisten gaan van 10 tot en met 12 april 2019 met elkaar de strijd aan in het Nederlands Kampioenschap Metselen. Het strijdtoneel hiervoor bevindt zich op de kazerneterreinen in Ede.
Na spannende regionale voorronden zullen de overgebleven metselaars, scholieren die zich bekwamen in het metselvak, drie dagen lang zwoegen op het metselen van de finalewerkstukken in opdracht van de gemeente Ede. Studenten van de TU Delft ontwerpen verschillende speeltoestellen die geïnspireerd zijn op oude stormbanen. De finalewerkstukken met daarin de namen van de makers vereeuwigd krijgen een permanente plek op de kazerneterreinen.

Lees meer op www.metselwedstrijden.nl.
<