|
|
|
Fris, licht & vega Sinaasappel-venkelsalade met olijven en waterkersdressing | Dit wil je als lunch of fris voorgerecht! Met sinaasappel en venkel een lekker lichte salade om de lente kracht bij te zetten. Het is een vega recept maar natuurlijk kan je er een gebakken vis of gegrilde bief bij serveren. | |
|
|
|
|
|
Zin in een beetje pit? Tofoe met hoisin, paksoi & noedels | Verrukkelijk, vegan en weer eens wat anders dan anders deze hoisin-chilitofoe met paksoi en noedels. Met koriander en gehakte pinda's erover een verrassende smaakbom. | |
|
|
|
|
Advertorial | Vier La Dolce Vita met The Meatlovers Een beetje Italiaanse cultuur is fijn en een Italiaans wijntje gaat er ook wel in. Maar niets is zo geliefd als de Italiaanse keuken. Speciaal voor deze nieuwsbrief heeft The Meatlovers een mooie kortingscode aangemaakt waarmee je direct aan de slag kan met onze heerlijke Italiaanse recepten. | |
|
|
|
|
Vanaf morgen te koop! Het extra dikke Italië-nummer Deze maand staat delicious. helemaal in het teken van het land vol smaak & foodlovers: ITALIË. Van een klassiek trattoria-menu tot de allernieuwste pizza’s en van de geraffineerde eenvoud uit Calabrië tot de onmiskenbare ricotta dolce-gerechten om je Italiaanse avond mee af te sluiten. Kortom: als échte thuiskok mag je dit nummer niet missen! Het aprilnummer is vanaf woensdag 24 maart te koop bij jouw lokale supermarkt èn in onze webshop (gratis verzending)! | |
|
|
|
|
|
Verwennen mag! Warme crumble-brioche met appels & bessen | Het mag dan wel lente zijn, het is toch nog (te) koud. Dus verwen je huisgenoten met een warme crumble vol fruit en een crunchy toplaagje. Wedden dat dit op je favorietenlijstje belandt? | |
|
|
|
|
delicious. academy Vegan bakken Belangrijke basics van bakken zijn eieren en boter. Gebruik je liever plantaardige ingrediënten volg dan onze eigen bakkoningin Dosia Brewer. Zij schreef het boek Dosia Bakt Vegan en beheerst alle kneepjes van plantaardig bakken. In deze masterclass Vegan bakken leert ze je a.s. maandag vegan klassiekers bakken als New York style cheesecake, lemon-meringue pie en chocoladetaart. Na afloop ontvang je een terugkijkvideo & een exclusief digitaal (PDF) dossier met recepten, tips en tricks van Dosia! | |
|
|
|
|
|
delicious. samen met GOLDANDGREEN Vegan groentepita met pulled oats | Pulled Oats is het 'plantaardige antwoord' op pulled pork, chicken en beef. Heel lekker in een pitabroodje met knoflooksaus & koriandersalsa. Je koopt Pulled Oats in de meeste supermarkten en vindt het bij de vleesvervangers. Probeer het deze week nog uit want via probeergoldandgreen.nl krijg je je aankoopbedrag terug. | |
|
|
|
|
|
5 recepten met rode, gele, zwarte miso Alles wat je wil weten over miso | Minstens zo complex als wijn, met eindeloze mogelijkheden - ook in de niet-Japanse keuken - en op en top umami. Ontdek de Japanse gefermenteerde pasta van sojabonen en kies je favoriete soort en recept met deze krachtige smaakmaker! | |
|
|
|
|
|
Stem mee voor de delicious.publieksprijs Welk boek wordt het beste kookboek van 2021? | De delicious.publieksverkiezing voor het beste kookboek van 2021 is in volle gang. Heb je een hart voor koken en kookboeken stem dan mee en maak je keuze uit de zes genomineerden van onze short list. En wie weet win je een van deze prachtige titels! | |
|
|
|
|
|
|