Elk weekend op de piste?

Heb je avontuurlijke en/of sportieve voornemens voor het aankomende jaar? Dan is dit het moment om je kansen te grijpen. Start een nieuw avontuur in Zwitserland als fysiotherapeut en ga elk weekend skiën in de alpen! ⛷ Benieuwd naar andere redenen waarom talloze fysiotherapeuten je zijn voorgegaan?

Op dinsdag 23 januari organiseren wij een online Informatieavond over werken en wonen in Zwitserland. De avond staat in het teken van de kansen voor fysiotherapeuten in Zwitserland. Maak kennis met Erik Jan en Christophe, ervaren fysiotherapeuten die hun expertise en ervaring delen. Ontdek tevens wat PhysioMatch voor jou kan betekenen en uiteraard is er ruimte voor jouw vragen.

Wanneer en hoe?
📅 Dinsdag 23 januari
🕖 19.00-20.00
📌 Online via teams
🔗 Klik hier om je aan te melden

Voeg toe aan je kalender 

      
Meld je hier aan voor de informatie avond
Bekijk onze Zwitserse vacatures!

Fysiotherapeut in Zwitserland

Hou je van een gezellige stad zoals Bern of Zürich, of zou je liever midden in de bergen wonen? Wil je je ontwikkelen op het gebied van sportrevalidatie, manuele therapie of geriatrie? Laat ons je wensen weten en wij brengen je in contact met een fysiotherapiepraktijk of ziekenhuis dat bij je past. Klik hier voor meer informatie en meld je aan!

Fysiotherapeut in Moderne praktijk aan de Zürichsee

Ben jij een sportieve fysiotherapeut? Wil je werken aan de schitterende Zürichsee? Bij deze praktijk behandelen en begeleiden ze patiënten met diverse fysieke klachten, vooral sportgerelateerd.

Solliciteer nu en maak deel uit van het team in deze prachtige locatie!

Bekijk alle Zwitserse vacatures
Nieuw Nederlands avontuur? bekijk onze vacatures!

Fysiotherapeut / oefentherapeut Utrecht

Ben jij een zelfstandige fysiotherapeut of oefentherapeut en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga werken in een snel groeiende fysiopraktijk die wil investeren in jouw persoonlijk ontwikkeling!

Klik hier voor meer informatie, en maak deel uit van dit leuke multidisciplinair team!

Algemeen Fysiotherapeut in Arnhem

De organisatie bestaat uit 2 praktijken met in totaal 8 fysiotherapeuten met verschillende specialismen. Lijkt het je leuk om naast je werk van algemeen fysiotherapeut veel van je collega’s te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 18-32 uur per week, naar keuze;

Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie!

Bekijk alle vacatures

Wat doet PhysioMatch?

Een korte samenvatting van wat PhysioMatch doet en kan doen voor fysiotherapeuten - uitgelegd door onze collega Dorien
Aanmelden

Zoek je personeel?

Ben je op zoek naar gekwalificeerd personeel voor je praktijk in Nederland, zoals een fysiotherapeut of ergotherapeut? Wij staan klaar om je te helpen! We nodigen je graag uit voor een telefonisch gesprek waarin we jouw specifieke wensen met betrekking tot een geschikte therapeut bespreken. Na dit gesprek plaatsen we kosteloos de vacature en optimaliseren we de tekst, zodat potentiële kandidaten via

ons met jou in contact komen. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om op basis van jouw eisen de juiste therapeuten te selecteren uit ons grote bestand. Zodra we een geschikte kandidaat vinden, brengen we jullie met elkaar in contact.

Wil je meer informatie? Klik hier voor meer details! 

Voor praktijken in Zwitserland geldt dat zij zich moeten aanmelden via onze partner CareToMatch.

Facebook
Link
LinkedIn
Email
Copyright © 2023 PhysioMatch, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@physiomatch.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.