NTK Sirene Sale
NTK | Boer Koekoek
 ​Speciaal voor de Sirene Sale van juli koop je bij de NTK kaarten voor de try-out voorstellingen van de nieuwe locatietheaterproductie 'Boer Koekoek' op 12,13 en 14 juli 2023 in Hollandscheveld, Drenthe.
 
 
 

en ontvang elke 2e kaart gratis!*
*(de korting is verwerkt als 50% korting per kaart)
Bestel hier tickets!
Boer Koekoek, een initiatief van Theater De Tamboer, is de nieuwe locatieproductie van schrijver/regisseur Tom de Ket, die eerder de zeer succesvolle producties Het Pauperparadijs en Mammoet maakte in Drenthe. 
De voorstelling trekt een parallel tussen de huidige boerenprotesten en de boerenopstand van 1963, wat destijds de voedingsbodem was voor de opkomst van politicus Boer Koekoek (1912-1987); de eerste populist van Nederland. 
 
Het theaterspektakel Boer Koekoek vertelt het verhaal van de Opstand der Braven. 
De toneelvereniging uit Hollandscheveld wil de boerenopstand uit 1963 op voeren. De beroemdste acteur uit het land, Victor de Koning, moet Koekoek spelen. Tot hun verbazing komt deze Victor daadwerkelijk. Succes lijkt verzekerd. Het publiek is getuige van de ‘generale repetitie’ van het stuk. Tijdens de opvoering komen alle sluimerende conflicten van leden van de vereniging steeds meer aan de oppervlakte. Victor de Koning blijkt niet de redder te zijn waar iedereen op gehoopt had.
 
Een gigantische loods op een spectaculaire locatie
Speciaal voor Boer Koekoek wordt in Hollandscheveld deze zomer een gigantische loods ingericht als theater voor 1000 man: tribune, backstage ruimtes en een enorme foyer. Met een spectaculair decor van 1,5 kilometer boerengrond kunt u 2,5 uur genieten van rijdende trekkers, brandende boerderijen, vlammende speeches, politieke machinaties, dubieuze bankdeals, wanhopige boeren op de soundtrack van rauwe blues rock. 
Bestel hier tickets voor 12 juli (try-out)
Bestel hier tickets voor 13 juli (try-out)
Bestel hier tickets voor 14 juli (try-out)
Facebook Instagram

*Actievoorwaarden:
- Actie is slechts 24 uur geldig en boekbaar: van ma 3 juli 12:00 u tot di 4 juli 12:00 uur
- Actie is alleen geldig voor de geselecteerde try-out voorstellingen van Boer Koekoek
- LET OP: de korting is verwerkt als 50% korting
- Actie is geldig op basis van beschikbaarheid, OP=OP
- Actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
- Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
- Exclusief servicekosten
NTK - Nieuwsbrief