En de winnaar is...

3 jaren geleden


Text only:

Triodos Bank laat zien wat er met uw geld gebeurt. Deze nieuwsbrief verschijnt daarom acht keer per jaar. Lees hier de online versie


Hart-Hoofdprijs
Mobiel Bankieren
Over Triodos
Klimaatgarant wint
Hart-Hoofdprijs

Zes inspirerende ondernemers werden genomineerd voor de Triodos Hart-Hoofdprijs 2015. De winnaar werd dinsdag 19 mei bekendgemaakt. Klimaatgarant kreeg de meeste stemmen van het publiek. De onderneming ontwikkelt samen met gemeentes, projectontwikkelaars en bouwers energieneutrale woningen en woonwijken. “Je woning op energieverbruik nul krijgen is heel dichtbij”, aldus Wim van den Bogerd, directeur Klimaatgarant.


Bent u benieuwd wat deze ondernemers gaan doen met de prijs?
Bekijk de video
10% korting
Zin om er even lekker op uit te gaan? Beleef de natuur in het Brabantse Wal. Stayokay opent daar deze maand een nieuwe vestiging in Bergen op Zoom. En daarom biedt deze locatie 10% korting, speciaal voor u.
Met korting overnachten
Energieneutraal wonen

Alle gebouwen in Nederland samen energieneutraal: in 2050 is het zover. Dat verwacht Ivo Opstelten, lector Nieuwe energie in de stad aan de Hogeschool Utrecht. “We zitten vlak voor de grote omslag, zeker als het gaat om de 7 miljoen woningen in ons land.”


Uw eigen woning energieneutraal?
Zorgboerderijen hebben de toekomst

Dementerenden hebben veel baat bij dagverzorging op een zorgboerderij. Dit blijkt uit recent onderzoek. Hanneke Hoefnagel van de door Triodos Bank gefinancierde Henricus Hoeve:


"Zorgboerderijen hebben de toekomst, ondanks de nieuwe regelgeving in de zorg."
Bekijk waarom
Mobiel Bankieren
Regelt u uw bankzaken ook steeds vaker mobiel? Dan hebben we goed nieuws. De Triodos Mobiel Bankieren app heeft nu nog meer mogelijkheden. Zo kunt u voortaan incasso’s storneren en wordt schenken aan een goed doel of een (klein)kind heel eenvoudig.  
Bekijk de updates in de app store van Apple of GooglePlay.
Meer over mobiel bankieren
Contact
Triodos Bank
T. 030 693 65 11
E info@triodos.nl
I www.triodos.nl
Ga naar
Over Triodos Bank
Gegevens wijzigingen
Wat we financieren
Actuele rentetarieven
Volg ons
>  Privacy       >  Disclaimer       >  Afmelden

Triodos.nl

Categorieën: Financieel
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019