Nieuwsbrief van 27-5-21 6:30:41
Online bekijken

Duurzame en veilige oplossingen

Bescherm de warmtepomp tegen vorst

De vorstbeveiligingsklep van Caleffi (serie 108) laat de leidingen automatisch leeglopen wanneer de temperatuur bijna het vriespunt bereikt, en beschermt zo het circuit tegen de vorming van ijs: de oorzaak van veelvuldige schade en storingen bij warmtepompen.

Een indoor-zwembad verduurzamen? Het kan met een ‘mix’ van verwarmingsoplossingen

Als we gaan stoppen met aardgas zullen we moeten overstappen op duurzame alternatieven. Dit kan met een ‘mix’ van verwarmingsoplossingen. De Startsprong in Houten maakt grote stappen op weg naar aardgasvrij door gebruik te maken van energie uit de zon en omgevingslucht. Het resultaat: een goed rendement, lage energiekosten, minder CO2-uitstoot én een stap richting een aardgasloze toekomst.

Met BUVA EcoClimate hybride warmtepomp klaar voor de toekomst!

Voor woningbouwcorporaties en particuliere woningbezitters die hun bestaande vastgoed willen verduurzamen en een flinke stap willen zetten in de Energie-Index, heeft BUVA de EcoClimate hybride warmtepomp ontwikkeld. Deze compacte warmtepomp kan simpel aan iedere bestaande cv-ketel worden gekoppeld waarna de unit bijdraagt aan een efficiënte ruimteverwarming.

DucoBox Eco ventilatiewarmtepomp

De DucoBox Eco combineert slimme, natuurlijke ventilatie met actieve warmteterugwinning. Het toestel gebruikt de buitenlucht en de beschikbare ventilatieretourlucht als warmtebron voor verwarming en warm tapwater. Door vraagsturing via 2-zonesturing in deze unit te integreren is een maximale energiezuinigheid (A++) en minimaal geluidsvermogen meer dan ooit een haalbare kaart. Het hoge rendement maakt van de DucoBox Eco dé oplossing voor de vraag naar hernieuwbare energie (BENG 3).

Vortvent Komfovent luchtbehandelingskasten

Met de Vortvent Komfovent RHP luchtbehandeling units met warmtewiel en ingebouwde warmtepomp kiest u voor klimaatbeheersing met een hoge kwaliteit, zeer energiezuinig en eenvoudig te installeren. De ingebouwde warmtepomp waarbij de verdamper, condensor en compressor in de unit ingebouwd zitten maakt een aanvullende koelmachine en installatie overbodig.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.