spacer
Veel nieuws bij 1DayFly.com!
Webversie
 
1DayFly Lifestyle Extreme Tech Outdoor VIP Sale Home & Living Travel
We hebben veel nieuws!

We zijn een enthousiast en snelgroeiend bedrijf dus er verandert veel bij 1DayFly.com! De meeste dingen veranderen achter de schermen en zijn echt ongelofelijk saai. Het enige dat u van deze dingen merkt is dat de nieuwsbrief sneller binnen is of uw pakketje wat sneller ontvangt en dat we een mooier milieuvriendelijker doosje gebruiken. Maar een paar van deze zaken zijn zeker wel leuk en aardig om te melden en dat doen we in deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,
1DayFly.com

 
Nieuw betaalsysteem - Adyen

Op 1 augustus hebben we na een half jaar ontwikkelen eindelijk ons nieuwe betaalsysteem geïntroduceerd. De hele betaalflow is daarmee veel netter, sneller en vooral duidelijker geworden. We zijn voor dit betaalsysteem in zee gegaan met Adyen (u kent ze wel, van die beursgang). Ze zijn wereldleider op het gebied van online betalingen en hebben klanten als Uber, Spotify, KLM en Easyjet  en nu dus ook 1DayFly.com

 
Themashops

Een paar keer per maand komen ze voorbij. Shops rondom een thema of merk. Deze shops zijn anders omdat de deals een week blijven staan. Dus u heeft alle tijd om te wikken en te wegen en dan exact het juiste te kopen. We hebben al een Apple, Samsung en Serengeti week gehad en er zullen er nog veel meer volgen! Heeft u een leuke suggestie? Laat het weten!

 
Streak

Extraatjes door onze nieuwsbrief elke dag te bekijken. Als eerste webwinkel ter wereld bieden we dit aan. Elke dag dat u onze nieuwsbrief opent loopt uw Streak verder op en bij bepaalde scores krijgt u van ons een leuke kadootje! De Streak is een leuke extra reden om elke dag de 1DayFly nieuwsbrief te openen.



   Hoe werkt de streak?   
 
Outletshop

Kent u onze Outlet-shop al? Vroeger noemden we dat de membershop maar sinds een jaar heet het de Outlet-shop. In de Outlet-shop vindt u alles wat is overgebleven van onze dagdeals. En het moet allemaal weg dus alles is extra laag geprijsd en het wordt vaak nog dezelfde dag verzonden. Zeker de moeite waard om gelijk een kijkje te nemen dus!



   Bekijk onze Outlet-shop   
 
Koop nu, betaal later

Via onze partner Klarna is het mogelijk om nu te bestellen en pas te betalen 14 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Dat is makkelijk shoppen want u heeft geen pasjes, readers of passwords nodig. Alleen uw adres en geboortedatum is genoeg.



   Bekijk ons aanbod   
 
€3,95 verzendkosten!

U betaalt slechts 3,95 verzendkosten bij 1DayFly.com. Het maakt hierbij geen enkel verschil of u kiest voor een Boxspring, Micro SD-card of een 65” Televisie. Nu kunt u nog voordeliger shoppen bij 1DayFly.com!
 
 
Contact Heeft u vragen? Bel ons
Ma-Vr 10.00 - 17.00
070 383 87 66
 
Beste merken Van a-merk tot hebbeding
De beste merken
voor de laagste prijs
 
Veilig Veilig en eenvoudig betalen
Alle mogelijke
betaalmogelijkheden
 
24 uur Elke dag 9 superaanbiedingen
Wees er snel bij,
maar 24 uur geldig
 
 
 
Nederland +31 (0) 70 383 87 66

maandag t/m vrijdag
10:00 tot 17:00 uur

1DayFly.com B.V.
Saturnusstraat 60 unit 61
2516 AH DEN HAAG
Nederland
 
1DayFly
Lifestyle
Extreme
Tech
Outdoor
VIP
Sale
Home & Living
Travel
Klantenservice
Veelgestelde vragen

Volg 1DayFly
 
FacebookTwitterYoutubeGoogle +LinkedIn
 
 
betalingsmogelijkhedenbetalingsmogelijkheden
 
 

De getoonde acties zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen.
Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden.
 
 
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com
 
Privacy statement  |  Wijzig profiel  |  Uitschrijven
 
pers