Bekijk de webversie
Buikdragers, Rugdragers

Ergonomisch dragen vanaf de geboorte
met Tula en Ergobaby

Of het nu voeden, slapen of dragen is, of zelfs naar de winkel gaan, koken of de wereld rondreizen; je baby kan overal deel van uitmaken in zijn ergonomische drager van Ergobaby of Tula!

SHOP >
 
Voordelen van dragen
Buikdragers, Rugdragers
Buikdragers, Rugdragers


1. Baby’s hun mama of papa kunnen zien, voelen en ruiken, want dat geeft hen een veilig gevoel.

2. Baby’s die worden gedragen, hebben een regelmatiger hartritme en stabielere temperatuur, groeien beter en huilen minder.

3. Daarnaast maak je door je baby te dragen zelf het ‘moederhormoon’ prolactine aan, wat zorgt voor een hechtere band tussen ouder en kind.

4. Je hebt je babytje dicht bij jou, en je hebt de handen vrij voor andere dingen. Win-win!

 
Buikdragers, Rugdragers

Waarom dragen?

Hou jij je kindje graag dicht bij je op je buik, waarbij hij of zij ook naar buiten kan kijken? Draagt je partner jullie kleine schat liefst op de rug? Of zet je je baby op je heup om de wereld samen te ontdekken? Het kan allemaal met de draagzakken van Ergobaby en Tula. Je kiest zelf welke draagzak het beste bij jou en je kind past. Je kan met elke draagzak dragen vanaf de geboorte. Allemaal ergonomisch, allemaal even comfortabel.

 
Ergobaby Adapt


Ergobaby Adapt:
dragen vanaf de geboorte,
zonder verkleinkussen!


De Ergobaby Adapt-draagzak kan je je kindje op 3 verschillende manieren dragen: op de heup, op de rug en op de buik. En dat vanaf de geboorte, zonder verkleinkussen! Want de Ergobaby Adapt heeft een ergonomische zitting die zich geleidelijk aan uw groeiende baby aanpast, van pasgeboren baby tot peuter (3,2-20kg), zonder verkleinkussen dus. Eenvoudig aan te passen met velcro-strips en drukknoopjes, zodat uw groeiende baby steeds in een ergonomische M-houding gedragen wordt.
Prijzen vanaf

€139.-

Ergobaby Adapt
Ergobaby Omni 360


Ergobaby Omni 360:
dé all-in-one draagzak voor iedereen!



Deze ergonomische drager heeft àlles in huis om je kindje vlot, in de juiste houding en comfortabel te dragen. Zo kan je met de Ergobaby Omni 360-draagzak je kindje op 4 verschillende manieren dragen, vanaf dag 1, zonder verkleinkussen. Want dankzij de unieke voorgevormde zitting in de omni 360 kan je baby ook de wereld ontdekken, op de buik naar voor kijkend als extra 4 de positie. (naast de andere posities, op de buik, je heup en je rug).

Prijzen vanaf

€189.-

 Ergobaby Omni 360
 
Thula free to grow

Tula free to grow


De Free-to-Grow draagzak van Tula kan je meteen vanaf de geboorte gebruiken, zonder verkleinkussen. Je kan de breedte van het rugpand namelijk verstellen dankzij het ingenieuze drukknopensysteem. Ook de lengte van het rugpand kan je aanpassen dankzij 2 eenvoudige gespjes. Zo is de ergonomische M-houding verzekerd. Je kan de Tula Free-to-Grow gebruiken vanaf de geboorte tot en met 22kg.  Je kan met de Tula Free-to-Grow op 2 verschillende manieren dragen, want hij kan zowel op de rug als op de buik gedragen worden. Prijzen vanaf

€159.90

SHOP >
 

Gratis verzending orders vanaf 20,-

Altijd gratis verzending van alle bestellingen vanaf 20,- (binnen NL en BE). Bovendien wordt je
bestelling de volgende werkdag thuisbezorgd als je vóór 20:00 uur je bestelling plaatst!

 
Laagste prijsgarantie
Beste service
Gratis verzending
Grootste megastores
 
Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier om u af te melden. >>

Voor alle acties in deze email geldt: Vraag naar de voorwaarden. Fouten en wijzigingen voorbehouden.