Nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk online versie.

logo
Nieuwsbrief Camping en Driesch
head
   
 
Titel_links
 
Wielerevenement Eroica Valkenburg
 
 
 
220x200 Van 29 juni tot 1 juli zal voor de derde keer Eroica Limburg worden verreden. Vanuit wereldwielerstad Valkenburg worden vanaf het Dersaborg park drie schitterende en unieke routes verreden die ook België en Duitsland aandoen. Alles uiteraard in de bijzondere historische Eroica stijl en sfeer. Alle deelnemers rijden op een fiets die voor 1987 is geproduceerd...
Het is niet alleen wielrennen wat de klok slaat. Ook cultuur, eten en drinken, optredens van bandjes en fanfares; heerlijke streekgerechten en de gerechten uit eigen keuken, alles komt voorbij. 
Kijk hier voor meer informatie.
 
 lees meer Online boeken
   
 
Titel_links
 
Historische Kermis Valkenburg
 
 
 
Tijdens het Eroica Wielerevenement van 29 juni tot 1 juli vindt er ook weer de jaarlijkse historische Kermis plaats in het Dersaborg Park in het centrum van Valkenburg.
Terug in de tijd en sfeervol!
 220x200
 
lees meer Online boeken 
   
 
Titel_links
 
Food Truck en Muziek 
 
 
 
220x200 Tijdens het Eroica Wieler evenement is er ook weer een foodtruckfestival. 
Op het podium treden diverse artiesten voor u op. 
Geniet van historische sferen in het Dersaborg Park in het centrum van Valkenburg. 
Toegang is gratis!
 
 lees meer Online boeken
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat uw e-mail adres voorkomt in ons adressenbestand of omdat u zich heeft aangemeld voor het ontvangen van de nieuwsbrief van Camping Den Driesch. Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen of als u uw e-mail adres wilt wijzigen.

Antwoorden op deze e-mail is niet mogelijk. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Bezoek dan onze website hier of neem contact met ons op via info@campingdendriesch.nl.

Aanmelden | Doorsturen | Gegevens wijzigen | Afmelden