Wanneer ga jij naar Amerika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Amerika reizen van september!
 
Zin in een reis naar Amerika? Bekijk dan onze top 10 meest indrukwekkende reizen van september! Laat je verrassen door de diversiteit aan ervaringen, van wereldberoemde bezienswaardigheden tot verborgen parels. En om je reis compleet te maken, hebben we dé hiking tip: de top 5 trails in Hawaii 🏞️🌋
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Autorondreis Texas: The Lone Star State
Vanaf € 2.218 - incl vlucht
Ga met NBBS Reizen op ontdekkingsreis door het Wilde Westen van de Verenigde Staten. Laat je verrassen door de adembenemende natuur van de Palo Duro Canyon, een verborgen juweel dat je niet mag missen. Duik in de geschiedenis van de Texaanse Oorlog en rijd langs de iconische Route 66, waar je de unieke Cadillac Ranch zult tegenkomen. Ontdek de veelzijdigheid van steden als Dallas, Austin, en San Antonio. Hier mengt de bruisende muziekscene zich met een rijke culturele erfenis. En verblijf op een authentieke ranch, waar je de rust en charme van het Texaanse platteland ervaart.
Bekijk deze 16-daagse reis
Rondreis Roadtrip USA
Vanaf € 2.975 - excl vlucht
Met Riksja Amerika ontdek je de highlights van West-Amerika zoals geen ander. Rijd te paard door de iconische Monument Valley met een indiaan als gids, fiets langs de torenhoge rotsformaties in Zion, en laat je verrassen door de verborgen parels van Chinatown in San Francisco. Je avontuur begint in het zonnige Los Angeles en neemt je mee langs de beroemde Route 66, door de adembenemende Grand Canyon, naar het glitterende Las Vegas en de serene schoonheid van Yosemite. En wat is een betere afsluiting dan relaxen aan het strand van Santa Barbara?
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Privéreis Islandhopping Hawaii
Vanaf € 2.667 - excl vlucht
Laat je meeslepen door de magie van Hawaii en beleef een unieke reis met 333travel! Deze uitgebreide tour neemt je mee naar de mooiste eilanden van deze schitterende archipel: Oahu, Kauai, Big Island en Maui. Begin je avontuur op het iconische Oahu, waar je geniet van het levendige Waikiki Beach en de stadse allure van Honolulu. Verken vervolgens het authentieke Hawaii op Maui en Kauai, met hun weelderige regenwouden, prachtige stranden en surfspots. Big Island biedt je een spectaculair landschap van vulkanen, kloven en valleien, perfect voor de avontuurlijke reiziger. Naast ontspanning op de paradijselijke stranden biedt Hawaii ook talloze mogelijkheden voor een actieve vakantie. 
Bekijk deze 15-daagse reis
Autorondreis An Adventure in the Rockies
Vanaf € 5.399 - incl vlucht
Ervaar de ultieme vrijheid tijdens een onvergetelijke autoreis door de adembenemende Rocky Mountains met Tenzing Travel. Verken de uitgestrekte prairielandschappen waar cowboys ooit hun sporen nalieten, en bewonder de imposante rode rotsen die de horizon domineren. Kajak door de adembenemende Dead Horse Point State Park en ontdek de schitterende natuurlijke bogen van Arches National Park. Laat je betoveren door de iconische rotsformaties, watervallen en geisers in Yellowstone, en geniet van de wilde dieren en eindeloze vergezichten in Grand Teton National Park.
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Groepsreis West-Amerika
Vanaf € 4.495 - incl vlucht
Ontdek het adembenemende zuidwesten van Amerika met Djoser! Deze onvergetelijke reis voert je door een landschap van uitersten, waar je versteld zult staan van de natuurpracht en culturele rijkdom. Wandel door de majestueuze canyons van Zion, Bryce en de wereldberoemde Grand Canyon, en voel je klein te midden van de reusachtige rotsformaties in het Arches National Park. Laat je inspireren door de eeuwenoude Indianencultuur en verken de majestueuze bossen van Yosemite, het oudste nationale park van de Verenigde Staten. Tijdens deze veelzijdige rondreis maak je ook kennis met het bruisende stadsleven in Los Angeles, San Francisco en Las Vegas.
Bekijk deze 21-daagse reis
Natuurrondreis Rood en Okerkleurig 'Canyoncountry'
Vanaf € 2.494 - excl vlucht 
Met SNP Natuurreizen beleef je het Coloradoplateau op een actieve en onvergetelijke manier! Deze rondreis met huurauto neemt je mee langs de beroemdste nationale parken, zoals de imposante Grand Canyon, het kleurrijke Bryce en de adembenemende uitzichten van Zion. Maar dat is nog niet alles, je ontdekt ook de verborgen juweeltjes van Natural Bridges en Capitol Reef. Start en eindig je reis in Salt Lake City, en geniet van een route met minimale rijtijd en maximale natuurbeleving. Overnacht in comfortabele hotels dichtbij de natuur, zodat je elke ochtend vol energie aan een nieuw avontuur kunt beginnen.
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Autorondreis Rockies, New Mexico en Arizona
Vanaf € 2.700 - excl vlucht
Beleef de ultieme Amerika-ervaring met Van Verre Reizen! Begin je avontuur in het majestueuze Rocky Mountain National Park en reis zuidwaarts naar het betoverende New Mexico. Ontspan in natuurlijke heetwaterbronnen, ontdek de unieke zandduinen, en dompel jezelf onder in de rijke Mexicaanse cultuur in steden zoals Taos, Santa Fe en Albuquerque. Je reis brengt je langs fascinerende nationale parken, van versteende wouden tot uitgestrekte canyons, en eindigt bij het iconische Monument Valley. Bezoek de mysterieuze grotwoningen van Native Americans bij Mesa Verde en geniet van onvergetelijke avonturen in Moab.
Bekijk deze 21-daagse reis
Familiereis Kids Go Florida 
Vanaf € 1.891 - incl vlucht
De ultieme gezinsavontuur in Florida met AmerikaPLUS! Deze onvergetelijke rondreis neemt je mee naar de beste attractieparken en zonovergoten stranden die de ‘Sunshine State’ te bieden heeft. Begin je avontuur in het bruisende Orlando, waar de betovering van Walt Disney World en het futuristische Epcot je verwelkomen. Voel de opwinding bij het Kennedy Space Center en verken de wonderschone natuur van de Everglades. Zwem met zeekoeien in Crystal River en ontdek de charmante kustplaatsen zoals Naples en Sarasota. Eindig je reis op het zonnige St. Petersburg Beach en geniet van de adembenemende uitzichten over de Golf van Mexico.
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Camperreis Best of the West
Op aanvraag 
Droom je van een onvergetelijke avontuur door het adembenemende Zuidwest-Amerika? Stap aan boord van een comfortabele camper en laat Tioga Tours je meenemen op een klassieke rondreis langs de mooiste plekjes van de Verenigde Staten. Begin je avontuur in het bruisende San Francisco en reis via de iconische Pacific Coast Highway langs de spectaculaire westkust. Verken de majestueuze watervallen van Yosemite, bewonder de ongerepte woestijnen van Nevada en Utah en ervaar de rijke cultuur van de indianenreservaten in Arizona. 
Bekijk deze 23-daagse reis
Familiereis Westkust & Woestijn
Vanaf € 9.050 - incl vlucht
Boek nu je reis naar de betoverende Westkust van Amerika met Tico Reizen! Van de bruisende stad San Francisco tot het glamoureuze Los Angeles, deze reis belooft een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Verken de schitterende stranden van Californië, wandel door het majestueuze Yosemite National Park en bewonder de iconische Golden Gate Bridge. Een bezoek aan het zeeaquarium in Monterey en een tocht langs het beroemde Hollywood Sign zorgen voor extra magische momenten. Onderweg naar Utah, ervaar de levendige sfeer van Las Vegas. 
Bekijk deze 24-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Amerika reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel