Tien jaar na de nieuwbouw in de Olzendepolder gaat visleverancier Adri & Zoon Yerseke opnieuw uitbreiden. Er komt een grotere fileerafdeling voor zalm en witvis. Lees verder âÂÂ
De heerlijke makreel is vis van de maand; een echte zomerdelicatesse. Met deze vis zijn er tal van culinaire mogelijkheden, probeer eens onze Makreel Salade Zeewier of kijk op onze website!
Het klinkt niet erg smakelijk: plastic soep. Het heeft ook niets culinairs. De andere benaming: drijvende vuilnisbelt, verwijst ons naar de ronddrijvende concentraties van plastic in onze oceanen. Lees verder âÂÂ
Binnen vijf jaar wil de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) industrieel geproduceerde transvetten uit alle voedingsmiddelen verbannen. Lees verder âÂÂ
Ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van moederbedrijf McIlhenny komt Tabasco met een bijzondere versie van de beroemde pepersaus: de âÂÂDiamond Reserve Pepper SauceâÂÂ. Lees verder âÂÂ
Het nieuwe nummer van Vis verschijnt op 29 mei. In deze editie onder andere:Visserij in cijfers 2017Veel aanvoer pelagische vis in West-AfrikaMSC-traject garnalenvisserij was lang trajectDutch yellowtail is nu al een successtoryAmbulante vishandelaar Kees Bazen uit TholenVisspecialist Arjan Pastoor timmert aan de weg
Deze nieuwsbrief is een wekelijkse uitgave van Vismagazine, powered by Vakbladen.com. U ontvangt deze nieuwsbrief op e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Je ontving deze e-mail omdat je bent aangemeld voor de nieuwsbrief van vismagazine.nl. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen van Vismagazine? Afmelden nieuwsbrief Wilt u een wijziging doen in uw profiel? Wijzigen Wilt u helemaal geen nieuwsbrieven meer ontvangen van Vakbladen.com? Afmelden