Nieuwsbrief van 6-7-17 6:42:00
Online bekijken

Esthetisch fraai en functioneel deurbeslag voor de utiliteits- en luxe woningbouw

P+E Project-Line deurbeslag gemaakt uit massief gegoten roestvast staal 

Met zijn nieuwe Project-Line serie komt Post en Eger tegemoet aan de groeiende behoefte van eindgebruikers aan veiligheid, duurzaamheid en esthetiek. Enkele modellen uit de collectie zijn in nauwe samenwerking met bekende Nederlandse vormgevers en architecten ontworpen. Alle deurbeslag is vervaardigd uit massief gegoten roestvast staal. Het assortiment is veelzijdig en tijdloos.

Glasdaken Brakel Atmos WK3/RC3 gecertificeerd

Keuringsbureau SKG-IKOB voerde – met succes - inbraakwerendheids-proeven volgens EN1627:2011 en NEN5096+A1:2005 uit op glazen daken van Brakel Atmos.
De testen werden uitgevoerd op twee constructies met de maximale ruitafmeting van 1200 x 2800 mm. Dit betekent dat de glasdaken én positief beproefd zijn op een statische belasting van 6 KN, én dat het ‘inbrekers‘ niet gelukt is om ‘in te breken‘.

JET ModuGlas Bouwpakket: Mooi makkelijk

De hoogwaardige JET ModuGlas lichtstraten zijn ook leverbaar als zelfbouwpakket. Het zelfbouwpakket is in delen te vervoeren en zonder hijskraan te plaatsen. Ook op moeilijk bereikbare daken. Het Zelfbouwpakket wordt inclusief houten opstand geleverd. 

Machinekamerloze liften, oplossingen van Orona voor openbare gebouwen

Orona 3G 2015, 2016 en 2018 liften zijn machinekamerloze liften zijn specifiek ontworpen voor openbare gebouwen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen. De vormgeving en afwerking van de machinekamerloze liften bieden toegevoegde waarde in de vorm van degelijkheid, comfort en hygiëne.

Natuursteen gevels van Nibo Stone 

Natuursteen gevels zijn de blikvangers van onze omgeving en het visitekaartje van de architect. De toepassing van natuursteen gevelbekleding geeft een unieke uitstraling aan gebouwen, of het nu een ziekenhuis, kantoorpand of particuliere woning betreft.

SOPREMA opent nieuw state-of-the-art opleidingscentrum “CLUB EXPERT”

Waterdichtings – en isolatiefabrikant SOPREMA opende afgelopen vrijdag 30 juni het nieuwe opleidings- en kenniscentrum in Grobbendonk (BE).
Het trainingscentrum voor heel Noord-West Europa werd officieel geopend in het bijzijn van Pierre-Etienne Bindschedler (de achterkleinzoon van de oprichter en huidige eigenaar van SOPREMA), CEO SOPREMA North-West Europe Leo Hoekstra en commercieel directeur SOPREMA NV Marc Geerts.

Parametrisch ontworpen ‘Van Gogh-plafond’ in Meininger hotel Amsterdam City West

Bijna 900 gekleurde Rockfon Contour baffles creëren hotspots in lobby. Onlangs is de tweede uitbreidingsfase van het Meininger Amsterdam City West hotel afgerond. Pronkstuk is de volledig vernieuwde lobby. Architect Christian Sandor Tschersich van Lava uit Berlijn gebruikte Vincent van Gogh als inspiratiebron voor een parametrisch ontworpen plafond dat de bezoekers in de lobby helpt om zich te oriënteren.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.